Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD-приймача I-квартал 2016 року
nico2:
hmura друже нашо ти так жорстоко,я вже впевнений що зараз почнеться що тв з смартом та підключенням до нету саме поганне що є на світі.Хоча вже сьогодні чув у сусідки що їм платно підключили інтернет телебачення.
Busterrr:
Користуюсь gi 8120, також купив його батькам і видалив інтер. Мені і uop player достатньо . А щодо клієнтів де я працюю, то в основному 4100. Хоча тв по 1000₴ головне в магазині гарно показував, значить і вдома так показує. А ще кажуть треба було брати з вигнутим екраном. Щодо мене краще шару на кінескопі ніж інтер і т.п. на тв зі смартом, хоча більшість до них навіть інет не підлючають. Головне, що в Польщі купив на таксфрі.
vasjabr:
--- Цитата: nico2 від 21:08:37, 18 Січня 2016 ---Хоча вже сьогодні чув у сусідки що їм платно підключили інтернет телебачення.
--- End quote ---
Укртелеком уже давно пропонує біля 100 каналів... http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/tv/promo
http://rem-tv.net/publ/8-1-0-141
P.S. Не сприймайте, як рекламу! ca.,
OlehR:
--- Цитата: slavon від 06:02:30, 17 Січня 2016 --- Прошу пана Ви якось визначайтеся що ви хочете - дешеве чи якісне ... бо якісного і дешевого не буває у принципі... те що я Вам запропонував - GI S8120 - це якісний середнячок, відомий на ринку з весни 2011 року, з двома ОС на базі Linux (Spark & E2), можливістю вибору та встановлення декількох ЕМУ і тд.тп.
Наприклад для мене особисто зараз мінімальний варіант це Formuler F3 чи Vu+ Zero !!!! Інші варіанти просто не розглядаються в принципі ... :2funny: ca.,
--- End quote ---
Абсолютно погоджусь. Брати ось нижче ніж Formuler F3 чи Vu+ Zero на недоцільно. І на мою думку GI8120 на сьогоднішній день дуже перецінений. Красна йому ціна - 55$. Просто в його ціновому діапазоні не має конкурентів. Та і підтримка цього приймача досить велика. А так Solo 2 бомбезна модель.
yura150480:
Вирішив придивитися до Golden Interstar Xpeed LX1 люблю поїбавитись )
Навігація
Go to full version