Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD-приймача I-квартал 2016 року
april:
І аргумент,багатьох ламерів,ти на Е2 дивишся ПаверВу ??? А я на U2C так :2funny:
Якщо людина бере лінуксовий рес, то 100% вона його бере для цьоці шури, так що Power VU тут не доречний :2funny:
По тим цінам що я бачив перший значно дорожчий
Є такий один інтернет-магазин, рекламувати не буду його, а кому потрібно знайде t**ak.co*.u*
yura150480:
--- Цитата: april від 10:17:56, 18 Січня 2016 ---По тим цінам що я бачив перший значно дорожчий
--- End quote ---
Подивився в іншому,ціни одинакові ))))
--- Цитата: april від 10:17:56, 18 Січня 2016 ---Якщо людина бере лінуксовий рес, то 100% вона його бере для цьоці шури
--- End quote ---
Брати лінукс лише для шури,це як брати смартфон лише для дзвінків
І не рівняйте овпен 2 і 3 ,там broadcom ,а тас сране АЛІ ))))
ЗІ на тому шо я дивився ціна 1750 (обох приблизно) і с2 і Голдена ...А людям потрібен тюнер максимум за 600 грн ,І більшість уже плюють на сат тв і ставить Т2 ,ну може не більшість але багатенько,а в великих містах крім кабеля популярне ОТТ ...
ig0r:
wetek - Дуже цікавий агрегат! (медіаплеєр)
Але дуже маленький пульт, в одночас і зручний...
Маю такий, але не маю часу спробувати OPENATV на ньому, але думаю там все гаразд!
Snoop:
--- Цитата: Misha_507 від 08:19:20, 18 Січня 2016 ---І я не прогадав взявши в 2012 році за 280$ Vu+ Uno порівнюючи з Gi s8120 набагато кращий *-A *-A *-P
--- End quote ---
Поріняли х***** з пальцем derisive.gif
hmura:
Якщо є смарт тв та швидкісний нет ставиш Fork player і дивишся увесь триколор та нтв і все інше на халяву + усі відомі онлайн кінотеатри O0
Навігація
Go to full version