Автор Тема: [Вирішено] Globo 7010CR - не записується список каналів  (Прочитано 2009 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Така проблемка попався Globo 7010 cr  в який неможливо загнати спісок каналів
Точніше він(список)шеться але всерівно результат вибір мови
Пробував різні прошшиви т навіть загнав на флешку прогером зі списком так тюнер не стартанув мусив щераз здувати і шити злиту

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +60/-1
Globo 7010CR як зашити список каналів
« Відповідь #1 : 22:09:34, 18 Листопад 2015 »
Мiняй вч/блок колись таке мав.

Присутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 199
  • Рейтинг: +275/-0
Globo 7010CR як зашити список каналів
« Відповідь #2 : 10:38:41, 19 Листопад 2015 »
Точніше він(список)шеться але всерівно результат вибір мови

З цього Вашого запитання нічого не зрозуміло?При чім тут мова??

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 7010CR як зашити список каналів
« Відповідь #3 : 10:56:50, 19 Листопад 2015 »
Точніше він(список)шеться але всерівно результат вибір мови

З цього Вашого запитання нічого не зрозуміло?При чім тут мова??
Виглядаэ як скидання на заводські установки

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 7010CR як зашити список каналів
« Відповідь #4 : 17:39:27, 20 Листопад 2015 »
Ви виявилісь праві але в мому випадку відгнили ноги шини під вч блоком
відновив і канали зявились але нема сигналу хоч 14/18 в присутні мабуть і сам вч треба міняти

Додано: 05:35:24, 21 Листопад 2015
Підключав сквозняком через иншій тюнер то показує иі засумнівався що заміна ВЧ блока поможе........????
« Останнє редагування: 05:35:24, 21 Листопад 2015 від sasha19722201 »

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
[Вирішено] Globo 7010CR - не записується список каналів
« Відповідь #5 : 19:04:55, 29 Листопад 2015 »
Провір сигнал 22 кгц, через його відсутность не переключається дісек
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

Quick EPG Import - плагін для швидкого завантаження ЕПГ для exUSSR каналів

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 12
Переглядів: 7844
Остання відповідь 17:13:40, 28 Грудень 2017
від oleh61
EPG з Інтернету для каналів в потоці яких EPG відсутній

Автор gotsanyukРозділ IpBox HD

Відповідей: 1
Переглядів: 4440
Остання відповідь 20:45:38, 02 Травень 2011
від bodyan
Усунення проблеми при прийомі каналів с 10806 H 30000 на Амосі.

Автор Vladimir-rvРозділ GI S1015, S1016, S1025, S1026, S1027, S1115, S1126 SD

Відповідей: 15
Переглядів: 6440
Остання відповідь 10:39:50, 09 Лютий 2013
від macumba
Amiko 8900 Alien - немає зображення каналів, звук і меню - є

Автор slavonРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 1285
Остання відповідь 08:00:11, 08 Листопад 2016
від Yaro
ChEdit новий редактор (Програма для редагування каналів)

Автор olegerРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 3
Переглядів: 3937
Остання відповідь 12:08:09, 24 Вересень 2008
від alex-57