Автор Тема: [Вирішено] Globo 7010CR - не записується список каналів  (Прочитано 1324 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 475
  • Рейтинг: +17/-0
Така проблемка попався Globo 7010 cr  в який неможливо загнати спісок каналів
Точніше він(список)шеться але всерівно результат вибір мови
Пробував різні прошшиви т навіть загнав на флешку прогером зі списком так тюнер не стартанув мусив щераз здувати і шити злиту

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 139
  • Рейтинг: +60/-1
Globo 7010CR як зашити список каналів
« Відповідь #1 : 22:09:34, 18 Листопад 2015 »
Мiняй вч/блок колись таке мав.

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 109
  • Рейтинг: +118/-0
Globo 7010CR як зашити список каналів
« Відповідь #2 : 10:38:41, 19 Листопад 2015 »
Точніше він(список)шеться але всерівно результат вибір мови

З цього Вашого запитання нічого не зрозуміло?При чім тут мова??

Відсутній sasha19722201

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 475
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 7010CR як зашити список каналів
« Відповідь #3 : 10:56:50, 19 Листопад 2015 »
Точніше він(список)шеться але всерівно результат вибір мови

З цього Вашого запитання нічого не зрозуміло?При чім тут мова??
Виглядаэ як скидання на заводські установки

Відсутній sasha19722201

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 475
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 7010CR як зашити список каналів
« Відповідь #4 : 17:39:27, 20 Листопад 2015 »
Ви виявилісь праві але в мому випадку відгнили ноги шини під вч блоком
відновив і канали зявились але нема сигналу хоч 14/18 в присутні мабуть і сам вч треба міняти

Додано: 05:35:24, 21 Листопад 2015
Підключав сквозняком через иншій тюнер то показує иі засумнівався що заміна ВЧ блока поможе........????
« Останнє редагування: 05:35:24, 21 Листопад 2015 від sasha19722201 »

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1471
  • Рейтинг: +1810/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
[Вирішено] Globo 7010CR - не записується список каналів
« Відповідь #5 : 19:04:55, 29 Листопад 2015 »
Провір сигнал 22 кгц, через його відсутность не переключається дісек
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

Quick EPG Import - плагін для швидкого завантаження ЕПГ для exUSSR каналів

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 12
Переглядів: 5515
Остання відповідь 17:13:40, 28 Грудень 2017
від oleh61
EPG з Інтернету для каналів в потоці яких EPG відсутній

Автор gotsanyukРозділ IpBox HD

Відповідей: 1
Переглядів: 2878
Остання відповідь 20:45:38, 02 Травень 2011
від bodyan
Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 5743
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 1307
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 1961
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog