Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Підкажіть орієнтовну вартість ремонту Globo 6000

<< < (5/6) > >>

vasjabr:

--- Цитата: yura150480 від 08:00:47, 10 Вересня 2015 ---Мій колєга знайшов майстра
--- End quote ---
Васю? derisive.gif

--- Цитата: yura150480 від 08:00:47, 10 Вересня 2015 --- то сама адекватна ціна.
--- End quote ---
Пана видно по холявах... :2funny: ca.,

yura150480:

--- Цитата: vasjabr від 14:14:59, 10 Вересня 2015 ---Пана видно по холявах... :2funny: ca.,
--- End quote ---

150грн за БЖ ,най їх крев нагла заляє.

--- Цитата: vasjabr від 14:14:59, 10 Вересня 2015 ---Васю? derisive.gif
--- End quote ---
о блін то ти себе рекламуеш  O0

Куй його знає не питав   

hmura:

--- Цитата: yura150480 від 08:00:47, 10 Вересня 2015 ---Мій колєга знайшов майстра який зробив таку роботу за 80грн,я думаю то сама адекватна ціна.

--- End quote ---
За 2 кондюки я сам беру 80 грн + прошивка в придачу , но коли приносять після грози з дохлим мережевим + діоди + шим + прошивка а деколи LM 317 та її обвязка то ціна до 250 допирає  ca.,

Ankl:
я теж вважаю що старий Глобік гривень до 150 якраз , я не просто міняю пару пузатих електролітів , а перевіряю решту RC -метром на реактивний опір і остаточну ємність. Зараз ситуація така: пеша ланка кондерів підсохла - господдарі штрикають вилкою туди -сюди хвилин 5 поки не "впіймають" (во народ!) а потім залишають весь час включеним бо погано старує (сусід так порадив)- а в цей час сушаться кондери у другій ланці фільтрації (коли лягає і остання то сушить кондери на материнці (як у глобо 4100С наприклад)) також перевіряю всі напруги осцилографом на пульсації.   і обовязково міняю кондер живлення шимки (33мф 25-50в) він у 80% випадків сухий. також перевіряю (а краще міняти) мережевий фільтр (47мф 400в). Встановлюю виключно нове ( бували кадри що приносили після майстрів які впихали туди б\у кондери від старої вітчизняної апаратури)... Також + прошивка .... 150грн думаю якраз ...
Не по темі: нещодавно встановлюю таріль хлопакові кажу: 1350... він: чо так дорого я декілька років назад за 750грн ставив собі?  Кажу курс тоді який був 8? так каже і то було 90 доллярів, зараз навпаки подешевшали бо 60долл виходить.. .Кажу далі: І зара людина здає 100баксів за 2300грн- віддає мені за таріль 1350  і ще добра сума собі залишається, таріль же не коштує 2000-2100 грн ... У відповідь він посміхнувася і додав саме так я і зробив вранці здав 100 баксів і до вас таріль замовляти... Виходить все кругом у 3 рази піднялось а у нас боротьба за виживання - адже зароблені гроші тратимо на те що у 3 рази піднялось... То як цінити свою роботу питання особисте..

*-P

gorich:
Ми колись кричали "кучму геть"....
при ньому ми мали сотку за тарілку,правда дружини на нас кричали,бо коли в капронках була,погладив ногу(від ефок пальці лопали),капронки летіли в пезду :2funny:
за те гроші кульками носили :)
тепер...тепер приходить чмо,лишае тюнер,вертаеться за годину з кульками з маркету,....я маю тільки 20грн...... :o
зі.я уйобую з ціеї країни.....і вам того самого......перешивка фергюсона в польщі 20 злотих...про інші країни і нема мови.....Ми маемо знання і ремесло,а підсобників на будову і так багато...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version