Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Підкажіть орієнтовну вартість ремонту Globo 6000
viktor 1968:
Та таким майстрюгам які за заміну пари конденсаторів беруть 120-150гр потрібно їхній паяльник засунути в ж**у. В яценюка мабуть навчили людей обдирать.
nico2:
особливо якщо в інтернеті ціна нового цілого блоку живлення 150 грн,і інтернет це така штука в якій тільки майстри рубляться,я працював в сервісному центрі де діагностика 4100го була 90грн,з ремонтом 250 а на базарі і в інтернеті він коштував 160-180 грн,а потім ви йдете до того дідуся і бабки яким зробили того тюнера, на базар і хочете шоб вона вам продала кіло картоплі за дві гривні!
Додано: 20:17:01, 09 Вересня 2015може й цим хлопцям відремонтуете
http://www.youtube.com/watch?v=Btfgd0pmPrk&feature=share
slavon:
--- Цитувати ---Та таким майстрюгам які за заміну пари конденсаторів беруть 120-150гр потрібно їхній паяльник засунути в ж**у.
--- End quote ---
Собі туди засуньте прошу пана, бажано гарячий ... :2funny: :2funny: :2funny:
А якщо серйозно то наc також ніхто не шкодує !!! ті ж клієнти що звертаються до тебе (тіж штукатури, муляри, плиточники і тд.тп.) ціни на свою роботу чомусь не скидають - усі ціни в долярах !!! та що далко йди тіж хрони-фірмани за будь яку роботу ціну підняли бо доляр віріс (горілка в магазині подорожчала), а чому ми електронщики і комп'юторщики повинні працювати за дурно ??? вони що більше вчилися ніж ми і у них вищий рівень знань ??? ca.,
yura150480:
Мій колєга знайшов майстра який зробив таку роботу за 80грн,я думаю то сама адекватна ціна.
tosat:
--- Цитата: viktor 1968 від 19:36:53, 09 Вересня 2015 ---Та таким майстрюгам які за заміну пари конденсаторів беруть 120-150гр потрібно їхній паяльник засунути в ж**у. В яценюка мабуть навчили людей обдирать.
--- End quote ---
Беруть не за конденсатори, а за те щоб знайти поломку, до речі комплектуючі зараз сильно дорогі (так наприклад мережевий конденсатор вартує 20-25 грн) от і робіть висновки.
Замічу, що на ремонтах ніхто ще ніколи не збагатився, особливо зараз, враховуючи наші сьогоденні реалії з цінами на продукти та все інше...
Повність згоден зі Славоном, що робота (люба) повинна нормально оплачуватись інакше немає сенсу цим займатися.
Нормальний майстер завжди міняє комплектуючі не гірші, а то навіть і якісніші і після ремонту тьюнер прослужить ще довго.
Навігація
Go to full version