Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.
Ремонт БЖ 4100С
arrows:
--- Цитата: vasjabr від 15:59:08, 17 Липня 2015 ---Отож бо воно...
--- End quote ---
Повністю згоден, хай простить мене модератор, але не можу стриматися, отже трохи: Спойлерв мене був такий прикол, коли на зарядці стоїть мобілка, у прихожій світло не можна включати, а якщо вже таки включив, ні в якому разі не виключати, бо в сусідній кімнаті буде невеличкий бумс та кінець зарядці, зарядка ж імпульсна. Така хрінь мені стояла шістьох зарядок, і всі по вині жінки, пам’ять як у курки.[close]
tosat:
--- Цитата: nico2 від 16:48:32, 16 Липня 2015 ---з власного досвіду шимки вистрілюють тому шо вони китайські ,купив 5 штук 5М0365 вистрілили дві підряд ,запаяв 5L0 працює досьогодні,перезвонив другу який у нас торгує мікрухами ,він мої спостереження підтвердив на сто відсотків,коли купуєте питайте шо більш браковане або беріть у Валіка у цієї людини ще совість є!
--- End quote ---
Нещодавно отримав партію DMO265R з Китаю (забіжу наперед і скажу що брак мінімальний, з 18 запаяних лиш одна при запуску ТПІ пищить, але все працює)
--- Цитата: sazan від 10:15:10, 17 Липня 2015 ---Згоден з всіма дописами.Але я особисто,через погану розетку,спалив 2шт. 4100.Причому нові,при установці.Теж вистрелила ШИМка.
--- End quote ---
А тепер розкажу чому такі проблеми стаються: перед тим новеньку 5MO365 спалив (дим не йшов, але послідовно включена 75 Вт лампа засвітила), після прозвонки погана, хоч до включення була нормальна), і от коли запаював ті китайські шіми то міряв опір по живленню до і після запайки: він вивився меншим, але за пару хвилин ставав нормальний, зробив висновок: після запайки зразу не вмикати, а почекати декілька хвилин, тоді все ок..
P.S. Але дешеві електроліти у китайців можуть бути не з тою ємністю (лежать десь на складах, тоді роблять скидку), крім того 25 В мають розміри 16 В, а це не так, так що ходіть на ринок з esr метром..
Навігація
Go to full version