Автор Тема: Skyfly 650D і Biss  (Прочитано 3387 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній FantomAndrey

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Skyfly 650D і Biss
« : 13:38:37, 07 Лютий 2015 »
Хлопці, допоможіть, друг попросив налаштувати skyfly 650d, а саме ввести на кількох каналах biss ключі, але я ніяк не можу зрозуміти куди що вводити, саме у вікні введення самого коду ... дуже від мого відрізняється, у мене у самого Глобо 4100с. набагато простіше ... якщо можете, то підкажіть чи направте, де що шукати ... завчасно вдячний

translate.google.com.ua

Мова форуму Українська! *-P
« Останнє редагування: 13:58:19, 07 Лютий 2015 від bodyan »

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Skyfly 650D
« Відповідь #1 : 13:56:04, 07 Лютий 2015 »
Яка системна інформація приймача?
Якщо це клон Globo, тоді

  1. На пульті набрати «9339»
  2. У вікні вибрати Key edit, OK,
  3. Вибрати «BISS» OK.
  4. Вибрати ключ який не працює, натиснути ЧЕРВОНУ кнопку (Edit - Змінити)
  або натиснути ЗЕЛЕНУ (Add - Додати)
  5. У рядку введення параметрів побачите:
  CAID 2600 (не змінювати! Це ознака кодування БІСС)
  Service ID - вводимо ідент каналу
  Freq - вводимо частоту каналу
  Type (пропустити)
  Key Data - тут вводимо ключ БІСС
  6. Після завершення введення натиснути ОК.



Відсутній FantomAndrey

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Skyfly 650D
« Відповідь #2 : 13:58:46, 07 Лютий 2015 »
Зараз сходжу до нього і точно перегнялу, і відразу відпишу....

Додано: 10:48:29, 08 Лютий 2015
Ось його системна інформація:
Спойлер
[close]

Після введення 9339 отримуємо ось таке вікно:
Спойлер
[close]

Далі я вибирав Biss, і отримував ось таке вікно, де так і не зрозумів куди, що вводити...
Спойлер
[close]

Так, що прошу у вас допомоги...
« Останнє редагування: 10:48:29, 08 Лютий 2015 від FantomAndrey »

Відсутній FantomAndrey

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Skyfly 650D і Biss
« Відповідь #3 : 07:22:21, 12 Лютий 2015 »
  1. На пульті набрати «9339»
  2. У вікні вибрати Key edit, OK,
  3. Вибрати «BISS» OK.
  4. Вибрати ключ який не працює, натиснути ЧЕРВОНУ кнопку (Edit - Змінити)
  або натиснути ЗЕЛЕНУ (Add - Додати)
  5. У рядку введення параметрів побачите:
  CAID 2600 (не змінювати! Це ознака кодування БІСС)
  Service ID - вводимо ідент каналу
  Freq - вводимо частоту каналу
  Type (пропустити)
  Key Data - тут вводимо ключ БІСС
  6. Після завершення введення натиснути ОК.



не подходит(((  :'(

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Skyfly 650D і Biss
« Відповідь #4 : 08:32:53, 13 Лютий 2015 »
У вас застаріла версія. В цих версіях прив`язка Biss ключа виконувалась через hex-редактор. Для додання ключів вище описаним способом необхідно оновити прошивку. Готову прошивку можна завантажити звідси

Відсутній FantomAndrey

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Skyfly 650D і Biss
« Відповідь #5 : 20:49:40, 13 Лютий 2015 »
Добре, дякую дуже. попробую  *-I *-P

 

Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3559
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
Hivision и клони. Відповідаємо на запитання "Як вводити ключі Biss?"

Автор GeopardРозділ Hivision

Відповідей: 0
Переглядів: 4919
Остання відповідь 11:29:46, 01 Березень 2007
від Geopard
Ввід ключів BISS в Dreambox (SoftCam.Key) вручну. (FAQ)!!!!

Автор gotsanyukРозділ Dreambox SD

Відповідей: 15
Переглядів: 20352
Остання відповідь 07:14:00, 28 Вересень 2011
від slavon
Tiger X80 HD - прошивка, список каналів, ключі, biss

Автор SERS3333Розділ Tiger

Відповідей: 31
Переглядів: 29292
Остання відповідь 21:47:19, 01 Листопад 2019
від sergej66
Globo KR 220.Три канали BISS на одному TP.

Автор oleg_lezhaРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 1
Переглядів: 2019
Остання відповідь 09:23:42, 03 Вересень 2010
від zloj vitos