Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
Rapido II
nico2:
дуже велике гран мерсі,дійсно інструкція допомогла все працює і мінск і київ і домашній,і до модерів - можна розмістити інструкцію в більш доступній темі ,тому що я думаю ще не одна людина буде мучатись з подібним чортом
Ігорь1:
Потрапив і мені до рук такий звір :2funny:.... Не працює Мегаспорт. Як зайти в ємулятор? А то я все перечитав і нічого не зрозумів.... Цей "аппарат"тримаю перший раз в руках :2funny: Підкажіть з чого почати?
=====================
Дописи типу "Дякую!" правилами на форумі заборонені *-K. Твоє повідомлення тому видалене. На перший раз маєш попередження :knuppel2:
edik2222002:
Інструкція по активації емулятора, а за одно також по прошивці даного апарата.
Також, якщо жалко часу потраченого на сортування каналів, раджу розібрати пульт і заклеїти кнопку перелистування каналів по десятку (якщо не помиляюсь по пам'яті дві стрілки до низу) інакше при нажиманні на цю кнопку буде злітати список каналів.
Android-80:
Пакунок зі всім необхідним для підняття джитагом Smart Rapido2
Остап:
--- Цитата: Android-80 від 10:30:29, 23 Серпня 2009 ---Пакунок зі всім необхідним для підняття джитагом Smart Rapido2
--- End quote ---
Якщо і хочеш щось викласти то викладай в досупній формі тобто на рос.або укр мові а не мовою оригіналу тупо скопіювавши з нету.
Навігація
Go to full version