Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

Rapido II

<< < (12/14) > >>

slavon:
zloj vitos Привязку до частоти обійти легше - можно ввести декілька трансподерів з частотою +/- 1-2 МГц, буде гірше якщо там привязка да СІД !!!
nico2 Напишіть тут на форумі в якому вигляді Ви вносете БІСС ключ наприклад на СТС з 53Е, не світячи при цьому сам ключ !!!

zloj vitos:
Згоден.Якщо прив"язка до СІД-то тільки один канал з одним СІД буде працювати(як на  HIVISION та деяких інших ресах,тому й раджу видалити непотрібні ключі,бо не будуть працювати,якщо СІД співпадатимуть).Не думаю що в цих ресах довели до ладу ПЗ.Тим паче що їх вже не роблять.

nico2:
ключі в едіторі є така функція по умовчуванню 1FFF00, в единому файлі ключів який я нарив є ключі з ідентом 1FFA00,025d00,025c00 словом всілякі,і я пробував і частоти як ідент ,і іденти як в глобіках наприклад для 1+1 00198с,працюють тільки один ключ 1FFF00 для нововведеного каналу якщо стоїть першим а для мегаспорту та тет незалежно де вони знаходяться завжди працюють,видаляв всі інші ключі результат завжди одинаковий

Yaro:

--- Цитата: zloj vitos від 10:17:50, 21 Квітня 2009 ---Не думаю що в цих ресах довели до ладу ПЗ.

--- End quote ---
Як на мене, то це і є причиною невдач молодого Вертера. Можливо, ПЗ цього Рапідо (а мали б дати назву ТОРМОЗІЛЛО) просто не підтримує більше певного числа ключів для кодування БІСС. Можна спробувати в цьому напрямку.

edik2222002:
nico2 Колись давно теж наступав на ціж граблі з цим приймачом. Тоді так його і не поборов. Але пізніше надибав інструкцію по вводу ключів BISS у CosmoSat 74xx. У них дуже подібна методика ввода ключів. Сам перевірити не зміг, бо Смарта вже не було. Викладаю інструкцію, спробуй може що і получиться.

--- Цитувати ---Рекомендации по вводу BISS ключей в тюнера CosmoSat 74xx
1. Provider ID выставляем в 1F FF 00 (для большинства каналов)
2. Имя ключа должно буква в букву совпадать с именем канала с учетом регистра, но при этом может быть короче имени канала. Так для каналов СТС+7 и СТС+4 имя ключа может выглядеть как СТС
3. Вводить ключ необходимо только стоя на другом канале, иначе ничего не получится.
4. Если все сделанно правильно, а канал при этом не начал показывать (и перезапуск тюнера не помог), необходимо зайти в редактор каналов и переименовать канал таким же именем, как и ключ. При этом может потребоваться повторное переименование ключа, не забывая про 3-ий пункт!!!
5. Рекомендую не добавлять новые ключи, а редактировать ненужные.

Всем удачи в Ваших экспериментах, и помним: ответственность за ВСЕ сделанное Вами несете только Вы сами.
--- End quote ---

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version