Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

Rapido II

<< < (10/14) > >>

Rostyk.07:
vvv1 а напруга на виході  LNB стабільна???Прошивати пробував? An14

Yaro:

--- Цитата: jvpx від 12:21:54, 02 Листопада 2008 ---На цьому ж компютері за годину до цього відновив OpenFox 7010 і цим же JTAG-ом(правда розпайка на LPT була іншою).А можливо і не потрібно було нічого міняти?

--- End quote ---

Для Рапіда ЖТАГ іде такий, як на ОпенБокса чи на Піонера :) Там розпайка не та...зовсім не та. А ти мучишся... *-A

Rostyk.07:
Yaro  ,може він про це подумав 9_:1
У мене така проблема з прогою JTAG UP сама прога видає помилку що паралельний порт неможе бути відкритий.Раніше робила але я її запоров тим що після прошивки  не нажав ВЫКЛ, перезаписував прогу але не хоче робити.Напевно воно записало якісь файл з помилкою в віндовс ;) :'(

jvpx:
Шановні,дуже вдячний вам за ваше терпіння,але прошу приділити ще трохи вашої уваги.

Значить так-згідно ваших порад зробив слідуюче:
1.Виставив в БІОСі LPT в режим ECP (був NORMAL).
2.Використав JTAG по схемі,викладеній на www.frocus.net на резисторах (переробив з JTAG на OpenFox 7010A,саме це я мав на увазі у попередньому топіку).

3.Запустив SMART_UP 2.2 - і на екрані вже до болю знайома картина:"The parallel port could not be opened". :'(
До речі,вийти з неї я зміг лише Ctrl-Alt-Del.   
4.Попробував jKeys_by_D2 : процесор оприділився але із застереженням Error reading from IRD(DCU Peek),далі,зрозуміло,до флеші не добратися.Те ж саме і з програмою Wall_v2.0 .
5.На всяк випадок перепаяв всі кондюки в БЖ.

Результат нульовий.
Підкиньте ще варіанти у якому напрямку шукати  *-R  доки терпець не вірвався. 9_4

Yaro:

--- Цитата: jvpx від 21:08:02, 02 Листопада 2008 ---Шановні,дуже вдячний вам за ваше терпіння,але прошу приділити ще трохи вашої уваги.

--- End quote ---

Без проблем, для того ми тут є. Якщо й далі буду бачити такий детальний опис, то шанси оживити залізяку зростуть неміряно :)
Судячи з того, що порт і так не може бути відкритий, то проблема навряд чи в ЖТАГу чи в програмі, якою тюнер прошивається. Скоріше всього глюканула Вінда, раз до порта нема доступу - нема можливості в тебе її  відкотити на пару днів чи тижнів назад? Може попадеш на той день, коли ЛПТ-порт ще не злетів, там думаю проблема з драйвером цього порта. Я б ще спробував в Диспетчері пристроїв знайти ЛПТ-порт та видалити його, а потім встановити заново. Іноді помагає. Якщо це не проканає - або спробувати реставрувати Вінду (під час установки вона таку можливість дає), або перевстановити наново.

Ну ще по нюансах трохи, які в даний момент навряд чи тобі щось дадуть, але все-таки...Дроти на ЖТАГу зроби максимально короткими, до 10 см, і ще спробуй варіант з ЖТАГом на мікросхемі - цей варіант завжди кращий за простий резистивний ЖТАГ, особливо коли варіант на резюках не працює або вигинається :)

Все-таки більше схиляюся до думки, що проблеми з ОСкою, в мене теж таке було....ще не забудь перевірити налаштування самого порта в Диспетчері пристроїв - переривання і все таке інше.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version