Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

Rapido II

<< < (9/14) > >>

jvpx:
To Rostyk.07

Дякую за пораду.Спробував сьогодні підняти це чудо JTAG-ом.Скористався схемою та програмами,викладеними тут шановним Yaro.Однак при запуску SMART_UP_2.2_XP видає повідомлення про відсутність LPT("The parallel port could not be opened").При використанні інших програм для глобоподібних - та ж ситуація.Розпіновка вірна,прозвонив по ніжкам процесора:
TMS - 110
TCK - 113
TDI - 112
TDO - 111
nTRST - 109
Що ще може бути?  Vic

Rostyk.07:
У мене таке саме було це щось самим з компом!!!Попробуй на іншому  компютері або переустанови вінду!!!

Yaro:

--- Цитата: jvpx від 10:35:51, 02 Листопада 2008 ---повідомлення про відсутність LPT("The parallel port could not be opened").
--- End quote ---

LPT-порт в БІОСі має бути в режимі ECP або ECP+EPP. В тебе так?
І ще: який у тебе шнур для ЛПТ-порта, йому вірити можна? Я ж його не бачу звідси...обривів нема?
Плюс треба перевірити налаштування самого ЛПТ-порту в диспетчері пристроїв, мало чого там може бути...

jvpx:
На цьому ж компютері за годину до цього відновив OpenFox 7010 і цим же JTAG-ом(правда розпайка на LPT була іншою).А можливо і не потрібно було нічого міняти?

vvv1:
У цих тюнерах частенько як у globo летят кондьори у БЖ(тільки невидно що він вздутий), я вже с два десятка міняв, а також горить червоний світодіод але частіше разом с оранжевим.
 Зараз борюся с RapidoII - пригає сігнал, поки що нічого не знайшов
Може хтось з такою проблемою зустрічався?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version