Enigma / Enigma 2 > Wicard

Wicardd і тюнер «Либiдь ТВ» - LYBID 1002

<< < (57/58) > >>

Vlad137:
Як налаштувати "холявний" триколор з 36е? Допоможіть, колись був, а зараз немає.

Vlad137:
Як налаштувати "холявний" триколор з 36е? Допоможіть, колись був, а зараз немає, або шару

vadek:

--- Цитата: Юрій Ягодка від 06:40:28, 14 Січня 2017 ---
--- Цитата: vadek від 20:19:04, 20 Грудня 2016 ---Купили людям комплект 60см таліж жовтого коліру на один супутник із  тюнером  Либідь 1002 хочемо встановити на астру 4,8е ,  а в тюнері софт  1.0.067 і ніяк змінити його на новіший не можна, може хто знає чи є якась таємничка , а то із 69 на 71 на інши тюнерах то  переливав цією флешкою ,а от у цей тюнер чомусь ну ніяк не йде, уже і фарматував перефарматовував 10 разів флешку, а софт не йде . У флешки загорається індикатор коли вона в тюнері значить тюнер то її бачить , при включенні тюнера один раз він індікатор на флешці  моргне тай горить а нічого не відбувається бо чомусь софт не йде стоїть на загрузці  і по 30 хвилин та нічого не відбувається  і все на цьому , але же  і із цеї флешки прекрасно шилось декілька либедів, а от цей ну ні як . Transcend 8GB флешка .

--- End quote ---

У мене була подібна проблема.
Ось мій алгоритм:
Крок 1. Ставиш прошивку (Вікард 1,18) ssu_gsc_stb.upg від 25/08/2014р.
Крок 2. Ставиш прошивку (Вікард 1,19) ssu_gsc_stb.upg від 28/12/2015р.
Робить все, - BISS, EMU, SHURA.

--- End quote ---
доречі по вашому допомогло  O0,дякую

leonardo75:
Доброго здоров"я! Тема вже давно заглохла і мабуть в тому немає потреби, але є у мене цей супутниковий ресивер LYBID 1002, працює справно, показує краще, ніж де-які сучасні дешеві HD приймачі, використовую як резерв. Але на де-яких HD каналах картинка показує як при слабкому сигналові - "рветься", видно погане декодування на програмному рівні, це пов"язано з недоліками рідного ПЗ. У мене запитання, допомажіть, якщо хтось в курсі: чи можливо на ресивер LYBID 1002  - поставити прошивку від GS 8305, 8306? "Залізо" у цих ресиверів одне і теж, але Либідь - "кастрований" по HDMI.

vadek:
Дорогі форумчани, може хто має ще тюнер "Либідь"-1002 допоможе із останніми змінами по biss на цьому тюнері .

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version