Enigma / Enigma 2 > Wicard
Wicardd і тюнер «Либiдь ТВ» - LYBID 1002
slavon:
Оксана Харченко
У першому повідомлені цієї теми є
--- Цитувати ---Підтримувані мережеві адаптери: ralink, asix, dm9601, mcs7830
VID:PID перераховані у відповідних файлах в папці dox.
--- End quote ---
Читаємо спочатку форум, а вже потім задаємо питання ... ca.,
lymarvv3791:
Доброго вечора, а чого нестає в мене на ресивер либідь 1002 прошивка * wicardd-np6.zip (1387.59 Кб -
* wicardd-1.19-np6.zip (1406.84
Дякую, допоможіть будь ласка , дайтепошагово інструкцію прошивки-що я не так роблю.
malyshka:
Христос Воскрес, пані Оксано! Напевно модери форуму ще не пробудились , бо перший з них негайно великими літерами повідомив би Вам, що тут спілкування ведеться виключно українською мовою.
А щодо вашої проблеми то, я думаю, що насьогодні вона не вартує стільки уваги як Ви їй приділили і висновок Ваш абсолютно вірний: в сміття (нажаль). Від 10 до 15 амер. гривень ця проблема успішно вирішується на будь-якому з радіоринків України. Христос Воскрес! *-P
vasjabr:
Христос Воскрес! malyshka, не треба іронізувати... Українська мова- милозвучна й солов"їна, але аж ніяк не велика. *-P То тільки у москалів "великий и могучий язык" яким можна хиба що щось підтерти... А що до правил форуму- вони для всіх без винятку! Чому кацапи повинні мати перевагу?!!
Перепрошую за тон у такий день, але... *-P ca., ca., ca.,
malyshka:
Друже vasjabr! Прошу уважніше читати і вникати в написане, якщо є бажання зробити зауваження. Коли модератори звертають увагу порушникам особливим шрифтом то до чого тут "Вєликий русский язик" і де тут я іронізував про мову, не смію запитати? :)
Навігація
Go to full version