Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір приймача I квартал 2014 - поради у виборі приймачів
nico2:
ну я особисто віддаю перевагу GI HD MINI ,без ніяких плагінів а на рахунок поклав і забув то це для тих хто 1+1 дивиться,на рахунок GIS, OptiBox, Oсtagon SKIBOX F4,F3...вони до опенів взагалі я рахую відношення не мають та й цінова політика трохи не та,не буду сперечатися може китайози і роблять для якогось Васі їх клони і називають їх опенами,за GI S8120 казати нічого неможу бо не тримав в руках .
slavon:
Я вже не одноразово писав, Фулани (GI S8120, Amiko 8900 Alen та інші) на початок 2011 року, за співвідношенням ціна/якість то була "бомба" - 2ОС на базі Лінуксу: Спарк - для "чайників" та "особливо обдарованих", E2 - для більш вимогливих та більш просунутих користувачів за 120$... Навіть після 3 років продажів ця модель не втратила актуальності сьогодні, хоча їй на заміну вже приблизно рік є 2 моделі GI Genius ... ca.,
Snoop:
--- Цитата: nico2 від 11:03:37, 06 Січня 2014 ---ну я особисто віддаю перевагу GI HD MINI ,без ніяких плагінів
--- End quote ---
майже то саме що ортон Х403!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Додано: 13:54:06, 06 Січня 2014
--- Цитата: nico2 від 11:03:37, 06 Січня 2014 ---,за GI S8120 казати нічого неможу бо не тримав в руках .
--- End quote ---
А вартує потримати в руках!!!
Мабуть сама ходова модель серед ХД тюнерів за рахунок в першу чергу ЦІНИ!!!
А плагіни раз поставив і настроїв, і забув!!!
До речі наставляю кілька плагінів (мжкам, вікард і оскам), а людина вже собі сама вибирає через який дивитися!!!
vitivan:
Вибір HD приймача на (I квартал 2014 року)
Пропоную Соло2 як варіант ціна,якість, навороти. Все вище перелічене так собі ні туди і ні сюди.
nico2:
--- Цитувати ---майже то саме що ортон Х403
--- End quote ---
тільки далеко не те саме і по якості картинки, а на рахунок GI S8120 мабуть є різниця в ціні 40 і 120 ,та я пишу з тої позиції що люди просять, бо в нашому чудовому гондурасі дуже важко людям шось пропонувати,якщо на базарах продуктових такі покращення в цінах що люди бояться нового голодомору
Навігація
Go to full version