Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

orton 4100 не включається і горить червона лампочка.

<< < (2/7) > >>

tosat:

--- Цитата: owl від 19:13:38, 13 Вересня 2013 ---... Не допомогло - до майстра, але ремонт може коштувати половини вартості тюнера. Сам ремонт простий і деталі дешеві - майстри дорогі. Кожен заробляє в свій спосіб.

--- End quote ---

Коли б були винуваті тільки конденсатори, то і до майстра ніхто не носив би, майстри беруть гроші не за заміну, а за те, щоб знайти поломку.., ще крім того дають якусь гарантію.

Особисто я радив би зразу віднести тьюнер до нормального майстра, бо після "Юних техніків" ремонт зазвичай виходить дорожче..

owl:

--- Цитата: tosat від 20:07:46, 13 Вересня 2013 ---Коли б були винуваті тільки конденсатори ...............
--- End quote ---
В 98% тільки вони й винуваті. Чомусь їх ставлять без запасу по потужності. Надимаються через рік-півтора і все.

--- Цитата: tosat від 20:07:46, 13 Вересня 2013 ---......... після "Юних техніків" ремонт зазвичай виходить дорожче.
--- End quote ---
Та чому ж дорожче?, коли ремонт Б.Ж. коштує  70-90 гр. стільки ж коштує новий Б.Ж. (з пересилкою включно). Ремонтувати у майстрів такий тюнер не доцільно - краще купити новий, сучасніший, або зробити самому за 15 гр.
Це тільки моя скромна думка, на чомусь-таки яка основана.
А до майстра він і сам віднесе.

tosat:

--- Цитата: owl від 08:05:30, 14 Вересня 2013 ---В 98% тільки вони й винуваті. Чомусь їх ставлять без запасу по потужності. Надимаються через рік-півтора і все.
--- End quote ---
Зверну вашу увагу, що сучасні кондюки не дуються, і що тоді ви будете робити? Також не треба забувати, що вони просто втрачають ємність, особливо мережеві після грози..

--- Цитата: owl від 08:05:30, 14 Вересня 2013 ---
--- Цитата: tosat від 20:07:46, 13 Вересня 2013 ---......... після "Юних техніків" ремонт зазвичай виходить дорожче.
--- End quote ---
Та чому ж дорожче?, коли ремонт Б.Ж. коштує  70-90 гр.
А до майстра він і сам віднесе.

--- End quote ---
А дорожче тому, що всі шукають дешевого майстра, а останні навіть паяти добре не вміють (перегріті та відвалені дорожки), деталі ставлять які попало, один раз бачив навіть великий електроліт припаяний дротами та замотаний ізолентою, бо мережеві дорогі, та жалко декілька гривень на нормальні.
Взагалі то я не буду сперечатися з цінами по ремонту, але зібрати новий блок з комплектуючих виходить раза в три дорожче ніж купити новий.., також не потрібно забувати, що в ціну ремонту входить і перешивка тьюнера, а 15 гривень вартує тільки мікросхема блока живлення, що тоді безплатно ремонтувати ?
І наостанок особисто моя думка: повірте мені на слово, що на ремонтах ще ніхто нормального бабла не заробив..

owl:
Та я ж з вами багато в чому згоден. Йшлася мова тільки про явний, видимий дефект і тільки про конденсатори.
Якщо не допомогло взнати ціну ремонту і : http://antenka.com.ua/shop/product-398/, разом з усіма мікросхемами. Явно вигідніше.

lwm:
Підпишусь під кожним словом tosat.Вартість ремонту це не тільки те,що щось замінив.Головне ,що знаю що міняти.За 10чи 20 гривень ремонтувати  це все одно що благодійністю займатися.От у мене майтсерня.520 грн. щомісяця віддати азірову,350 оренда,майже 200 комуналка.І це ще без опалення.А за кулібіних так то і добре-після них ціну піднімаю.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version