Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
orton 4100 не включається і горить червона лампочка.
vasjabr:
Кулібіни, кулібіни... Скільки кровці попили майстрам... derisive.gif Після них автоматично додаються дві- три несправності. Найпростіше- не той номінал впаяли. Аж до виведеного з ладу проца... >:( ca.,
sattel77:
--- Цитата: owl від 14:01:04, 14 Вересня 2013 ---також не потрібно забувати, що в ціну ремонту входить і перешивка тьюнера
--- End quote ---
А ви знаете, я наприклад роздiляю; рeмонт це ремонт, а прошивка це прошивка.Бо були випадки, коли людина була невдоволена змiною порядку каналiв.A якщо тюнер був "у ремонтi", то цiна в 2-3 рази вища(за роботу, маю на увазi).
kcander:
Я зазвичай запитую власника після римонта чи прошивати.
owl:
Земляк задав відвічне питання: "ЩО РОБИТИ?".
Склалося дві думки, спокійно спробувати зробити самому або віднести в майстерню, вислухати там який це поганий тюнер, як його розвели встановивши обладнання на його основі, що він був не правильно прошитий і від цього згорів (як варіант). А ми зробимо! Ну звісно з подальшою "антирекламою" іншого майстра, щоб спробувати набити слідуючого потенційного клієнта.
Це найгірший варіант, багато і порядних майстрів.
Це була моя думка, є і ваша. Хіба це заклик до дій - це лише поради. Нехай сам вирішує. Щось притих. А цікаво було б узнати скільки ж коштував ремонт.
Ні вякій мірі я не хотів когось образити. За сим і відкланююсь!
Юраа:
Дякую всім за поради.Поміняв блок живлення за 5 доларів.Можливо там вийшов з ладу конденсатор за 1-2 грн.,але немаю поняття який.Хотілось самому поремонтувати.Цікаво.А майстри це колібіни в минулому.Хтось 5 чи 50 років назад незнав що такє паяльник.Так само як я цікавився і вчився в когось.
Навігація
Go to full version