Автор Тема: Orton4100- не переключає дісека, працює тільки Амос  (Прочитано 4072 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Маю такий в ремонті... Працює тільки 1 амос, ні ХБ, ні Сіріус не працює - тюнер не перемикає дісек. На UPC317 на вході 22,7В, на виході, коли включений Амос -18,7В, на середній нозі - 20В, коли сіріус чи ХБ - напруга просідає до 13,7 на виході і до 15В на середній нозі 317-ї. Жовта фігня на виході 317-ї ніби справна( напруга на обох ногах однакова), - варто ремонтувати чи в смітник???
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Orton4100- не переключає дісека, працює тільки Амос
« Відповідь #1 : 07:52:24, 14 Серпень 2013 »
Поміняй 317 на всяк випадок. Далі дивися обв"язку 317ї - СМД-транзистори на справність. Обрив резисторів буває, але то дуже рідко. За мою практику - 2 рази тільки. Все інше - транзистори чи щось по дорозі до них обірване. Маю на увазі доріжки. 
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Orton4100- не переключає дісека, працює тільки Амос
« Відповідь #2 : 08:03:06, 14 Серпень 2013 »
Ок, спробую замінити 317-ту. Але якщо не допоможе- не буду я з тими смд-шками морочити собі голову,- роботи багато, а толку мало... при теперішній ціні тюнера не варто ....
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній иван цюк

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +32/-0
Orton4100- не переключає дісека, працює тільки Амос
« Відповідь #3 : 20:55:26, 14 Серпень 2013 »
Варто вiдремонтувати ,якщо плата i сам тюнер в хоорошому станi.Звернути увагу ,щоб тюнер не був залитий водою або iншою рiдиною.Було багато випадкiв. Toдi ремонт недоцiльний.

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Orton4100- не переключає дісека, працює тільки Амос
« Відповідь #4 : 21:10:16, 14 Серпень 2013 »
Тюнер майже новий - біля місяця попрацював, але клієнт вже забрав його в мене - не хотів я з тими СМД-шками марудитися, та й він думає,  що поміняє по гарантії чи щось таке...
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній WASJATKA

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +4/-15
Orton4100- не переключає дісека, працює тільки Амос
« Відповідь #5 : 12:14:28, 28 Вересень 2013 »
Той же Ортон Eurosky Es-4100 бж HP-321B-V 1.1 мат плата AL-502-VER 1.1 панель керування FP-4100C
705 V 3.1 самовільно переключаються канали, нумерація тільки а так працює тільки з пульта і кнопками
неперереключається, плату керування брав з другого теж саме,також підставляв другий бж. Може в
когось було щось подібне апарат новий майже, жаль викидати на детмлі.

 

Тільки софти до 3000-6010(Only Software for 3000-6010) !!!

Автор gotsanyukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 27
Переглядів: 34052
Остання відповідь 21:16:12, 31 Травень 2019
від vasjabr
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 7315
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січень 2012
від Alik7606
Безкоштовні сет-топ-бокси отримають тільки ті, хто напише заяви

Автор SashaTvРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 22
Переглядів: 14895
Остання відповідь 18:06:35, 08 Серпень 2012
від oleh61
шукаю прошивку для VA-FOX тільки з таким ID 0032.0200

Автор romirebРозділ Humax

Відповідей: 2
Переглядів: 1964
Остання відповідь 11:37:38, 05 Липень 2010
від romireb
Openbox х800 стартує тільки після доторкання до радіатора процесора

Автор DillerРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 7
Переглядів: 2289
Остання відповідь 16:12:34, 13 Лютий 2012
від Diller