Автор Тема: GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт  (Прочитано 4606 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Добрий день!
У чому може бути проблема?
Новий тюнер GI 8120, 1 запуск загружається спарк - віконце вибір мови, не можливо вибрати мову бігає курсор (кнопками на тюнері) але не можливо пітвердити ! На пульт взагалі не реагує на іншому тюнері пульт працує!
дякую!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Mxat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 107
  • Рейтинг: +88/-0
  • Треба їх покарати з мого нового ружжа!!!!!!
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #1 : 18:53:59, 18 Квітень 2013 »
Підтвердження зеленою кнопкою(біля червоної знизу)!
GI8120 motor(15w-90e).SF-20.Aura HD(1X22,Naftovik)
Samsung UE40EH6037UXUA

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #2 : 19:58:23, 18 Квітень 2013 »
Підтвердження зеленою кнопкою(біля червоної знизу)!

не реагує на пульт!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Mxat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 107
  • Рейтинг: +88/-0
  • Треба їх покарати з мого нового ружжа!!!!!!
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #3 : 20:11:46, 18 Квітень 2013 »
А інший пульт на ньому працює?
GI8120 motor(15w-90e).SF-20.Aura HD(1X22,Naftovik)
Samsung UE40EH6037UXUA

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #4 : 21:39:46, 18 Квітень 2013 »
А раніше мали справу з подібними приймаами ?
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній Mxat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 107
  • Рейтинг: +88/-0
  • Треба їх покарати з мого нового ружжа!!!!!!
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #5 : 22:59:13, 18 Квітень 2013 »
У мене таке було на днях,але на Е2.Включив приймач,а він не реагує на пульт ніяк.Перегрузив на spark все працює добре!
GI8120 motor(15w-90e).SF-20.Aura HD(1X22,Naftovik)
Samsung UE40EH6037UXUA

Відсутній sattel77

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 46
  • Рейтинг: +3/-0
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #6 : 07:50:45, 19 Квітень 2013 »
Snoop,а до прошивки тюнера було "таке поводження" тюнера?

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #7 : 20:27:47, 19 Квітень 2013 »
А інший пульт на ньому працює?
ні
А раніше мали справу з подібними приймаами ?
так!
Snoop,а до прошивки тюнера було "таке поводження" тюнера?
тюнер новий!
але схиляюсь теж до версії
1 - замінити бут через гіпертермінал
2 - залити прошивку 1.1,22
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній sattel77

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 46
  • Рейтинг: +3/-0
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #8 : 08:31:49, 20 Квітень 2013 »
Snoop, можна спробувати, але можливо що це заводський брак(флеш, озу, та iнше)

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1094
  • Рейтинг: +271/-12
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #9 : 09:45:43, 20 Квітень 2013 »
Підстав робочу морду і перевіриш, можливо проблема в морді.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #10 : 15:26:31, 20 Квітень 2013 »
На пульт взагалі не реагує на іншому тюнері пульт працує!
Ну то глянути фотоприймач сигналів пульта, а також все, з ним пов"язане, і чи доходить сигнал до проца...на перший раз цього досить.
« Останнє редагування: 19:23:53, 20 Квітень 2013 від Yaro »
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #11 : 16:55:09, 20 Квітень 2013 »
Підстав робочу морду і перевіриш, можливо проблема в морді.

Тюнер новий - пломба тому я його по гарантії віддам!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #12 : 19:24:29, 20 Квітень 2013 »
Підстав робочу морду і перевіриш, можливо проблема в морді.

Тюнер новий - пломба тому я його по гарантії віддам!

Тоді нащо було тут голову морочити? 
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #13 : 18:26:51, 21 Квітень 2013 »
залив відновальну прошивку 1,2,52 і все пішло!
Читав в неті що з новими пультами на прошивці 1,1,22 не працюють!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній evgbut

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 111
  • Рейтинг: +44/-0
GI S8120 - бігає курсор, не реагує на пульт
« Відповідь #14 : 13:38:52, 22 Квітень 2013 »
залив відновальну прошивку 1,2,52 і все пішло!
Читав в неті що з новими пультами на прошивці 1,1,22 не працюють!
А не пробували папку в якій знаходиться прошивка переіменувати в spark а потім закинути на флешку і вставити в рес ,скажу вам по секрету перепрошивка реса починається автоматично без участі пульта і байдуже якой відновлювали рес 1.2.52 чи 1,1,22

 

Список каналів для Amiko 8900, GI S8120, Fulan I+, Dynavision Spark

Автор AstronomyРозділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 16
Переглядів: 43240
Остання відповідь 20:05:49, 15 Березень 2020
від bodyan
Wicardd Emu - для приймачів Amiko Alien SHD-8900, GI S8120

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 54
Переглядів: 26048
Остання відповідь 19:24:34, 31 Січень 2017
від roshja
OsCam-Ymod для Spark (GI S8120, Amiko Alien SHD-8900...)

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 4
Переглядів: 5435
Остання відповідь 11:12:36, 15 Вересень 2015
від yura150480
Активація карти XtraTV на Fulan (Amiko 8900 Alien/GI S8120)

Автор rataРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 22
Переглядів: 9896
Остання відповідь 12:19:45, 02 Лютий 2013
від skif001
Канали з Amiko Alien 8900 в Fulan Spark I+ та CI S8120 і навпаки

Автор dartdevilРозділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 5
Переглядів: 4337
Остання відповідь 07:55:00, 09 Жовтень 2012
від slavon