Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (I квартал 2013 року)

<< < (9/9)

vitivan:
  Як бюджетний зараз ДМ800хд хороший варіант і ціна 138 дол, суперова підтримка, величезна кількість програмного забезпеченя, а саме головне, це повноцінна Енігма2.

Енігма2 - розширює спектр можливостей тюнера, а Аmiko 8900 alien  та GI S8120 - не мають чіткої командної підтримки по Енігма2 і працюють на так званих збірках, які є сирими і постійно допрацьовуються, робота їх потребує кращого.

OlehR:

--- Цитата: vitivan від 07:51:27, 29 Січня 2013 ---  Енігма2 - розширює спектр можливостей тюнера, а Аmiko 8900 alien  та GI S8120 - не мають чіткої командної підтримки по Енігма2 і працюють на так званих збірках, які є сирими і постійно допрацьовуються, робота їх потребує кращого.

--- End quote ---

Я власник даного приймача (GI8120). Скажу так: жодних проблем з енігмою немає. Є дуже стабільні backup  які працюють без зелені і перезавантажування тижнями.
Брати щось з серіїї міні без еніги на мою думку нелогічно.
Але сьогодня я взяв би щось дорожче і з внутрішнім вінтом.  Оскільки з USB хабами завжди морока і час від часу треба пермонтовувати USB вінт і влешки норовлять кожен раз сісти під іншим sd. (наваяв батнічок який вирішує цю проблему) В мене на USB до 4 пристроїв підключено. В цілому ганяю його як мультимедійний центр.
З недоліків -  лажа з хабом (навряд чи це вина приймача) просто 1 порту надтто мало, гірша чутливість пульту і швидкість перемикання каналів в порівнянні з старічками опенами серії X. На жаль жоден сучасний приймач не може порівнятись з старічком. Як би це сумно не звучало. Якто кажуть за красоту треба платити. Навіть на нейтрінах швидкість гірша.
З плюсів - вартість, стабільна робота, та можливість мати односасно spark і енігму. Фактично за 90$ майже повноцінний мультимедійний центр.

vasjabr:
На 8180 Vu+ Solo так бракує дисплея... :'(

oleh61:

--- Цитата: vasjabr від 02:47:41, 07 Лютого 2013 ---На 8180 Vu+ Solo так бракує дисплея... :'(

--- End quote ---
а якщо дивитись "в телевізор" ,а не на дисплей , то в різних скінах багато різної інфи про канал - є логотипи ,є пікони ...   :2funny:
 відсутність дисплею - невеличкий мінус

МішаН:
Повністю підтримую OlehR O0

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version