Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD приймача (I квартал 2013 року)
AndriyLviv:
--- Цитата: oleh61 від 08:22:06, 28 Січня 2013 ---десь тут на форумі я зустрічав Gi8180 за 150-160 мертвих амер. президентів - то така ціна ,вважаю, бюджетний варіант
--- End quote ---
Це поки що забагато для мене (бюджет до 100 вічнозелених). А скільки зараз у Львові коштує GI S8120 ? (Ціну Alien знаю-750-760грн.)
loza77:
В суботу у Львові для "дрібногуртових" покупців було 88 вічнозелених.
jastin11:
--- Цитата: AndriyLviv від 07:39:45, 28 Січня 2013 ---Порадьте і мені теж. Вирішив обновити свій парк. Зупинився на двох тюнерах:
amiko shd-8900 alien та GI S8120 (на більше бюджет не пускає) . Можливо хто мав (має) в руках два одразу і порадить який з них кращий
--- End quote ---
GI 8120
petro-p:
Вони однакові, тільки в S8120 гарантія 2 роки і скоріше виходять прошивки, та більше усяких плагінів під нього пишуть.
bodyan:
GI S8120 vs Amiko Alien 8900
Приймачі одинакові по залізу і пультам ДУ, відмінністю являється лише ідентифікаційний код для зміни ПЗ і останні моделі Amiko Alien 8900 мають змінену передню панель, де відкривається лише кришка для картоприймача. Це в свою чергу покращує чутливість приймача ДУ, оскільки знаходиться лише за однією стінкою передньої панелі, а не за двома.
Стосовно додатків, вони в останній час не так часто з'являються та й про якість роботи написаних для GI важко щось сказати (rucam, crossepg). Версії ПЗ одинаково виходять для усіх приймачів заводу Fulan (Dynavision, Fulan, GI, Amiko...)
Висновки робіть самі.
Навігація
Go to full version