Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (I квартал 2013 року)

<< < (8/9) > >>

AndriyLviv:

--- Цитата: oleh61 від 08:22:06, 28 Січня 2013 ---десь тут на форумі я зустрічав Gi8180 за 150-160 мертвих амер. президентів - то така ціна ,вважаю, бюджетний варіант
--- End quote ---
Це поки що забагато для мене (бюджет до 100 вічнозелених). А скільки зараз у Львові коштує GI S8120 ?  (Ціну Alien знаю-750-760грн.)

loza77:
В суботу у Львові для "дрібногуртових" покупців було 88 вічнозелених.

jastin11:

--- Цитата: AndriyLviv від 07:39:45, 28 Січня 2013 ---Порадьте і мені теж. Вирішив обновити свій парк. Зупинився на двох тюнерах:
amiko shd-8900 alien  та GI S8120 (на більше бюджет не пускає) . Можливо хто мав (має) в руках два одразу і порадить який з них кращий

--- End quote ---
GI 8120

petro-p:
Вони однакові, тільки  в S8120 гарантія 2 роки і скоріше виходять прошивки, та більше усяких плагінів під нього пишуть.

bodyan:
GI S8120 vs Amiko Alien 8900
Приймачі одинакові по залізу і пультам ДУ, відмінністю являється лише ідентифікаційний код для зміни ПЗ і останні моделі Amiko Alien 8900 мають змінену передню панель, де відкривається лише кришка для картоприймача. Це в свою чергу покращує чутливість приймача ДУ, оскільки знаходиться лише за однією стінкою передньої панелі, а не за двома.

Стосовно додатків, вони в останній час не так часто з'являються та й про якість роботи написаних для GI важко щось сказати (rucam, crossepg). Версії ПЗ одинаково виходять для усіх приймачів заводу Fulan (Dynavision, Fulan, GI, Amiko...)

Висновки робіть самі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version