Технічний відділ > Різні технічні рішення

Тюнер та плазма на стінці

<< < (2/3) > >>

ioan:
як то не підходить? Та все залежить від вас. Я блін офігеваю з таким підходом. На плазму гроші найшлись а на тюнер нема. В мене з такими розмова коротка . Або ставлю то що я рахую потрібним або допобачення. Покупляють блін телевізори чим побільші, шоб перед сусідом похизуватись, а на тюнер гроші жмуть. ca.,

slavon:
ioan Такі жлоби попадаються що не говори... Особливо "класно" показує ЛЕД 40-42" з тюнером Жлобо 4100С. Його хазяїну при цьому можна давати кличку - Жлобо 2  :2funny: :2funny: :2funny:

nico2:
Все залежить який телевізор і куди це треба ліпити,якщо на кухню 22ка ставлю ногу яка дотелевізора йде,сам телевізор закріплений на кронштейні а до ноги липучками кріпиться любий тюнер ,якщо нога розбірна використовую лише верх тої ноги до якого можна зробити поличку,словом придумується на ходу як краще,є хд міні інтерстари ,а на рахунок ціни теж вважаю що краще взяти хд за 450грн ніж глобо за 180 (200грн заправка авто на тиждень можна пішака походити в кого є авто)словом трохи собі в чомусь відмовити зате потім мати довгий час задоволення

VANOS:
Дивлюся тема пішла не встигаю відповісти. Тож по порядку.
Варіант GI HD Mini на мій погляд нормальний.
Пояснюю в чому заковика. Клієнтом являється підприємець який приймає туристів (і тільки не потрібно кричати що там гребуть гроші лопатою) і якість картинки грає не дуже велику роль. Тому і тюнера бажає за невеликою ціною.
В свій час були поставлені тюнера типу Microbox, але із-за проблеми включення режиму AV були замінені на Sat-Integral T-950 і тут пішли збої програмного, і вихід з ладу. Тож на даний час шукаю альтернативу, і самі розумійте клієнт скоро почне матюкати мене(можливо є за  що :2funny:) якщо я йому запропуную ще одну партію тюнерів купити тай ще за баксів так сто.
І варіант пристосувати тюнера типу 4100 для даних цілей був би оптомальний, оскільки є  декілка номерів де дані тюнера стоять. Спроститься обслуговування та настройка каналів(перешивати приходиться десь біля одного разу в квартал).

І ще по поводу клієнтів, різні бувають, жмоти, а декому і фінаннси не дозволяють(плоскі телеки не такі вже дорогі, на декілька сотень дорожчі ніж звичайний гарбузик, цікаво чи часто в нас купують якісну плазму :2funny:). А клієнта потрібно як кажуть лілеяти щоб потім можна і заробити більше(хоча і не завжди питання в грошах). І хто знає як в людини складеться ситуація можливо з часом це буде найкращий твій клієнт.

Дякую всім за увагу.

nico2:
а ще треба зауважити для людей які економлять,плазма жре електрику як ламповий 730 навіть більше,якщо купляється щоб сусіди бачили він і так рідко буде працювати тоді який ресивер буде виключений не має різниці

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version