Технічний відділ > Різні технічні рішення
Тюнер та плазма на стінці
VANOS:
Потрібне технічне рішення.
Умови задачі:
Плазмовий чи аналогічний (тонкий) телевізор закріплений на стінці.
полочок і всього такого де можна поставити тюнер немає.
Потрібно:
підключити САТ ТВ до даного телека. Підключити так щоб можна було канали переключати. derisive.gif
Можливі варіанти:
Тюнер типу Technobox T-910(раніше була інша назва Microbox), ховається за телик ІФ-приймач виносний тож проблем з перемиканням каналів не виникає. Недолік підключення до ТВ через роз'єми типу тюльпан, не удобне меню.
Слідуючий тюнер типу Sat-Integral T-950. Втикається в роз'єм типу SCART. ІФ-приймач теж виносний і телевізор автоматично переходить в режим відео. Недоліки: часто злітає прошивка, в процесі роботи виявилось значна кількість відмов(поломок) даного тюнера.
Цікавить варіант примодити тюнер типу 4100 чи анологічний.
один із варіантів розібрати і ІФ-приймач перепаяти на подовжувач і винести на перед плазми, сам же тюнер закріпити позаду чи збоку плазми на стінці.
Ще варіант спаяти приймач-передавач ІФ-сигналу (це ідея тож приймаються технічні рішення)
Тож кому цікаво, і є ідеї можна ділитися в даній темі.
Я ж по можливості буду інформувати як я вирішив дану проблему.
Дякую за увагу.
slavon:
VANOS А що тут думати ??? До того ТВ треба ХД тюнер. Під таку задачу яку поставили Ви раджу Фортіс/Опенбокс С4 - все є в комплекті - виносний датчик пульта, крілення приймачу на задню стінку ТВ. Софт і канали не злітають і тд.тп. Доречі до таких ТВ джерела сигналу бажано підключати по ХДМІ, а різні там скарти і тюльпани то анахронізм...
VANOS:
--- Цитата: slavon від 18:36:19, 08 Січня 2013 ---VANOS А що тут думати ??? До того ТВ треба ХД тюнер. Під таку задачу яку поставили Ви раджу Фортіс/Опенбокс С4 - все є в комплекті - виносний датчик пульта, крілення приймачу на задню стінку ТВ. Софт і канали не злітають і тд.тп. ...
--- End quote ---
Дякую за увагу O0. Варіант хороший, але ціна кусається. Якщо для себе то можливо піде. А от для ширпотребу не підходить.
petro-p:
Тоді може тобі підійде варіант Gi HD Mini HD, DVB-S2 MPEG4, 1CA Conax, 1080p, Ethernet, PVR, TimeShift, USB 2.0, Інтернет сервіси, ІЧ датчик, Розмір: 148х120х35см, можливість кріплення на стіну або за телевізор на шурупи або липучки - 65$
slavon:
--- Цитувати ---А от для ширпотребу не підходить.
--- End quote ---
Чого не підходить ??? Я наприклад одному такого поставив на 42" Самсунга. Так від якості картинки у порівнянні з старим Аріоном (Лембергом 1100) хазяїн ТВ цілий вечір скакав від радості. Підхід треба знаходити до клієнта, пояснювати йому що таке ХД ТВ, для чого служить ХДМІ і тд.тп.
Навігація
Go to full version