Автор Тема: Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN  (Прочитано 4878 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній ser77_1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +0/-0
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« : 08:29:41, 06 Січень 2013 »
Може хтось може підсказати. Новий тюнер. На  спарку все працює. Сигнал присутній. А на енігмі повністю відсутній сигнал. Порти виставлено правильно. Змінив десь чотири іміджа -не допомогло. Можливо якісь апаратні проблеми?  в інформації енігми тюнер знайдено але сигнал нульовий :'( на будь якому супутнику.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #1 : 08:44:39, 06 Січень 2013 »
ser77_1 Судячи з усього немає підтримки (дров) в Е2 ВЧ тюнера... У мене була подібна ситуація з одним таким екземляром : на Е2 сигнал занижений приблизно у 2-2,5 рази, на шпаку все ОК. Другий такий же екземпляр з тієї ж партії у того  ж клієнта, на Е2 все ОК...
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній ser77_1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +0/-0
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #2 : 08:56:19, 06 Січень 2013 »
що порадите робити в цьому випадку? хотілось би користуватись енігмою. може якийсь імідж? чи заміна тюнера?

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #3 : 08:59:04, 06 Січень 2013 »
ser77_1 Це не той тюнер який добре працює з Е2. Для Е2 треба було брати Dreambox 500HD/800SE (sim Ferari) or GI S Vu+ Solo/Uno.
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній ser77_1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +0/-0
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #4 : 09:08:12, 06 Січень 2013 »
дякую. спробую замінити на дрім

Відсутній Serhiyrw

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 20
  • Рейтинг: +4/-0
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #5 : 09:26:13, 06 Січень 2013 »
Знайомому ставив на нового зразка Аміко імідж PKT Nebula v3. Сетінги закачував готові, проскановані на GI8120. Все поставилось нормально  Спочатку попробуй напряму без дісека, чи буде сигнал. Що стосується Дрімбокса, то там набагато більше трахання з енігмою.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #6 : 09:30:29, 06 Січень 2013 »
Цитувати
Що стосується Дрімбокса, то там набагато більше трахання з енігмою.
Черговий забобон і несинітниця... *oohaa*
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Serhiyrw

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 20
  • Рейтинг: +4/-0
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #7 : 10:03:37, 06 Січень 2013 »
Цитувати
Що стосується Дрімбокса, то там набагато більше трахання з енігмою.
Черговий забобон і несинітниця... *oohaa*
Все ж познається в порівнянні... З орігіналом не мав справи, а китаєць по всім параметрам гірший за фуланів!

« Останнє редагування: 10:28:19, 06 Січень 2013 від vitivan »

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1094
  • Рейтинг: +271/-12
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #8 : 10:28:38, 06 Січень 2013 »
Цитувати
Що стосується Дрімбокса, то там набагато більше трахання з енігмою.
Черговий забобон і несинітниця... *oohaa*
Все ж познається в порівнянні... З орігіналом не мав справи, а китаєць по всім параметрам гірший за фуланів!


А фулан Японський чи Германський?  :2funny: Ти хоть розумієш, що тут пишеш?

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #9 : 10:35:34, 06 Січень 2013 »
Цитувати
З орігіналом не мав справи, а китаєць по всім параметрам гірший за фуланів!
   :2funny: :2funny: *oohaa*
« Останнє редагування: 10:42:09, 06 Січень 2013 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній ser77_1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +0/-0
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #10 : 10:37:59, 06 Січень 2013 »
пробував цей імідж-PKTeam_Nebula_mod_by_vardan85 обновленая -без результатів.

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1094
  • Рейтинг: +271/-12
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #11 : 10:47:40, 06 Січень 2013 »
пробував цей імідж-PKTeam_Nebula_mod_by_vardan85 обновленая -без результатів.

Постав e2_AR-P допоможе!

Додано: 11:25:47, 06 Січень 2013
Інформація особисто для  Serhiyrw!

Всі  Аміки, Голдени, 8120 і їм подібні виготовляють тут http://www.fulansoft.com/contact.asp

Яку назву, дизайн замовиш таку і зроблять, комплектуючі едентичні.
« Останнє редагування: 11:26:52, 06 Січень 2013 від vitivan »

Відсутній Serhiyrw

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 20
  • Рейтинг: +4/-0
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #12 : 11:27:40, 06 Січень 2013 »
пробував цей імідж-PKTeam_Nebula_mod_by_vardan85 обновленая -без результатів.
Попробуй поставити не бекап, а чистий імідж, наприклад http://sat-ukraine.info/index.php/topic,9596.0.html повідомлення #10.

Відсутній ser77_1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +0/-0
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #13 : 11:36:12, 06 Січень 2013 »
 поставив e2_AR-P1.2.31.05  і пробував в ручному режимі сканувати транспондери-сигнал відсутній

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Відсутній сигнал на AMIKO SHD-8900 ALIEN
« Відповідь #14 : 11:53:08, 06 Січень 2013 »
Налаштування супутників (хоча б одного) в Е2 виложіть... Без дісіку сканувати спробували ???
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

 

Свіжі прошивки для Amiko MicroHD, MicroHD SE, MiniHD, MiniHD SE

Автор bodyanРозділ Amiko

Відповідей: 17
Переглядів: 21856
Остання відповідь 16:35:43, 14 Квітень 2019
від serp118
AMIKO Mira/Mira WiFi - прошивка, список каналів, ключі

Автор ornellitРозділ Amiko

Відповідей: 2
Переглядів: 6625
Остання відповідь 18:20:08, 04 Березень 2019
від seriy
Прошивка для Amiko STHD-8820, HD-8100/8200/8340/8330/8320

Автор bodyanРозділ Amiko

Відповідей: 12
Переглядів: 12102
Остання відповідь 10:27:33, 24 Лютий 2016
від bodyan
Amiko SSD - 540 FTA , 549 CX, 550 CR, 560 CR, 570 CX PVR ,580

Автор ioanРозділ Amiko

Відповідей: 9
Переглядів: 7251
Остання відповідь 18:20:30, 12 Жовтень 2015
від iva3
Golden Interstar DSR-7800CRCI Premium сигнал є , канали не прописує

Автор andre33Розділ Golden Interstar

Відповідей: 5
Переглядів: 3199
Остання відповідь 13:11:41, 14 Серпень 2014
від Арчи®