Технічний відділ > Майстерня

Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...

<< < (5/7) > >>

Yaro:

--- Цитата: Ігор Горбусь від 10:17:14, 02 Січня 2013 ---Вона ( флешка ) на схемі під номером 7203 ?

--- End quote ---

Так, то твій Еепром М24С64.

Ігор Горбусь:
Значить так , поїхав в Рогатин до Андрійка ( Zig-zag )  і стер флешку ! Загнав туди одні F- ки !

( Yaro - ТИ ЗНАЭШ ДО ЯКОГО , ТОЙ ЩО РЕМОНТУВАВ НОУТБУК КОЛИ ТИ БУВ У МЕНЕ ! )
Телевізор запускається , пароля нема , але через декілька секунд роботи виключається !
Меню в телевізорі розширене ! На панелі коли телевізор стає в станд - бі діод моргає -
3 раза , потім 2 раза , потім один довгий , і так по кругу ! Шо та сволоч ше хоче ???

Yaro:

--- Цитата: Ігор Горбусь від 13:35:13, 02 Січня 2013 ---Значить так , поїхав в Рогатин до Андрійка ( Zig-zag )  і стер флешку ! Загнав туди одні F- ки !

( Yaro - ТИ ЗНАЭШ ДО ЯКОГО , ТОЙ ЩО РЕМОНТУВАВ НОУТБУК КОЛИ ТИ БУВ У МЕНЕ ! )
Телевізор запускається , пароля нема , але через декілька секунд роботи виключається !
Меню в телевізорі розширене ! На панелі коли телевізор стає в станд - бі діод моргає -
3 раза , потім 2 раза , потім один довгий , і так по кругу ! Шо та сволоч ше хоче ???

--- End quote ---

Пам"ятаю я зіг-зага, аякже :) А щодо теліка - то може мати місце ще якась несправність, тим більше, що телік вирубувався і при наявному паролі. На мій розум - то треба дивитися цепочки запуску, а також строчну розгортку. Не похибить прошмонати і блок живлення.

tosat:

--- Цитата: Ігор Горбусь від 13:35:13, 02 Січня 2013 ---Значить так , поїхав в Рогатин до Андрійка ( Zig-zag )  і стер флешку ! Загнав туди одні F- ки !

--- End quote ---
Так флешку стер чи епром 24С64 ? (Маю в наявності нову память, (чисту))..

iva3:
якшо пуста то зайдiть в сервiс меню i пропишить опцii з екрана
з пульта чи перемичкой  i все встане намiсце або прошити той прошивкой
от таке сер.меню пов бути 2
http://monitor.net.ru/forum/viewtopic.php?t=116750&highlight=l06

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version