Технічний відділ > Майстерня
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
Роман.МАР:
Значить так , поїхав в Рогатин до Андрійка ( Zig-zag ) і стер флешку ! Загнав туди одні F- ки !
F- ки -то не чиста епромка, спробуй зашити самі нулики, можливо і перестане та лампочка блимати.
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Роман.МАР від 17:22:24, 02 Січня 2013 ---Значить так , поїхав в Рогатин до Андрійка ( Zig-zag ) і стер флешку ! Загнав туди одні F- ки !
F- ки -то не чиста епромка, спробуй зашити самі нулики, можливо і перестане та лампочка блимати.
--- End quote ---
Андрійко шив епромку хрин зна яким програматором , і після тих цифр в прошивці ,
яку зтягнули з памяті в кінці стояли єфки , я так зрозумів як пусті сектора !
Запускаю телевізор і вспіваю тільки ввести 062596 і натиснути на інфо ,в сервісне
меню вхожу але телевізор відразу вирубується , і починає мигати світлодіод - 3 раза ,
потім 2 раза , потім один довгий , і так покругу !!! Може там ще щось підгоріло ,
але до прочистки памяті коли він запускався і на екрані писало " введіть пароль "
- то він світився і не виключався !!! Чи то через занадто розтягнутий
екран зпрацьовує захист і вирубує його ???
Vladimir-rv:
--- Цитата: Vladimir-rv від 15:40:55, 01 Січня 2013 ---
Який програматор для 24С64 є в наявності?PonyProg самий простий. Випаяти пам"ять(зчитати рідний дамп-зберегти),потім залити дамп який я виложив.Запаяти на місце 24С64 і включити ТВ. Результат в студію. :2funny:
--- End quote ---
покажи рідний дамп.
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Vladimir-rv від 03:32:27, 03 Січня 2013 ---
покажи рідний дамп.
--- End quote ---
Залишив в Андрія на компі , потім перезвоню аби він тут виклав !
Або поїду і зашию ту прошивку що ти виклав вище , подивимось
що з того вийде , за одно і дамп заберу і викладу тут !
Додано: 04:00:09, 03 Січня 2013А що годен буде прочитати пароль ? Я би тоді рідну загнав !!!
Yaro:
--- Цитата: Роман.МАР від 17:22:24, 02 Січня 2013 ---F- ки -то не чиста епромка, спробуй зашити самі нулики, можливо і перестане та лампочка блимати.
--- End quote ---
Найн унд ніхт. FF FF FF - це якраз чиста еепромка, а от з нулями 00 00 00 - це вже з даними.
Купи нову еепромку, зчитай - то переконаєшся :)
Навігація
Go to full version