Різне > Куплю - Продам
Виготовлю печатні плати.
Yaro:
--- Цитата: Andersat від 11:46:32, 18 Грудня 2012 ---Ну в принципі можна побавитися в спрінті-- просто тра вручну обрисовувати. я спробую. кидайте вашу плату в графічному форматі 1:1 сюди, я скачаю і гляну.Ну і щоб зазначені елементи були, бо в деяких випадках потрібно елементи вставляти з бази Sprint Layout.
--- End quote ---
Добре, дайте, будь ласка, своє мило. Елементів там усього нічого - резистори та мікросхема DIP-20. Рисунків плати 2 різні. Якщо треба буде уточнення - ви тільки скажіть.
Andersat:
Пошта ander133@ukr.net
Ася 328001355
Yaro:
Скинув на мило. Дякую. Якщо треба шось додатково - кажіть.
Andersat:
Ок. вечером гляну і скажу вам результат.
Додано: 15:35:42, 18 Грудня 2012Має вийте щось таке... Але у вас здається помилка в платі, там я показав стрілочкою- у вас зєднані контакти.Ніби має бути окремо, перевірте...
Додано: 16:10:34, 18 Грудня 2012Друга плата.
Yaro:
--- Цитата: Andersat від 14:20:24, 18 Грудня 2012 ---Ок. вечером гляну і скажу вам результат.
Додано: 15:35:42, 18 Грудня 2012Має вийте щось таке... Але у вас здається помилка в платі, там я показав стрілочкою- у вас зєднані контакти.Ніби має бути окремо, перевірте...
--- End quote ---
Помилок не було, то так плата відобразилася, коли я її виклав у зменшеному вигляді 1 до 1.
Докладаю виправлений варіант. Друга плата все норма.
Навігація
Go to full version