Різне > Куплю - Продам

Виготовлю печатні плати.

(1/8) > >>

Andersat:
Можливо трохи не втему. Зараз під Новий рік маю трохи вільного часу. Тому бажаючим можу виготовити під заказ нескладні печатні плати методом ЛУТ.Від вас файл плати в Sprint Layout. Плати без металізації, просто посвердлені і залуджені.Ціни від 10 грн, ну і залежать від розмірів плати. Вислати можливо Новою Поштою.

(Натисніть для збільшення)

Yaro:
Друже, у вигляді BMP PNG JPEG JPG не підійде? Розміри десь 40 на 60 мм. Дуже в тебе гарно вийшло, в мене так якісно не получається. O0  O0  O0  An14  ca.,  *-I  *-I  *-I

snikers:
та дійсно красиво вийшло.А ти Славку вчися від людей!

Yaro:

--- Цитата: snikers від 10:01:02, 18 Грудня 2012 ---А ти Славку вчися від людей!

--- End quote ---
До речі, я й сам не ликом шитий на рахунок плат по ЛУТ-технології, а доброму і корисному вчитися від когось завжди відкритий. Особливо якщо хтось зумів зробити краще, чому б і не повчитися...

Andersat:
Ну в принципі можна побавитися в спрінті-- просто тра вручну обрисовувати. я спробую. кидайте вашу плату в  графічному форматі 1:1 сюди, я скачаю і гляну.Ну і щоб зазначені елементи були, бо в деяких випадках потрібно елементи вставляти з бази Sprint Layout.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version