Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (IV квартал 2012 року)

<< < (5/11) > >>

tosat:
А на мій погляд, краще хай покупець бере тьюнера з обслугою, тобто понабирають (по різних причинах, в основному  хтось порадив, та "зачем платить больше") саме дешеве, відповідно з глючним сирим софтом, а поновити канали вже немає де.. :)
Саме цікаво, що від фуланів власне і хочуть повну мультимедію, та ще щоб і не глючило. :)
А про те чого хоче пересічний клієнт, так він сам не знає що йому потрібно, але мав випадки, що забув клієнту встановити  CrossEPG, так зразу визвонював де програма передач поділася..
Особисто я беру клієнтам тьюнери які без гемору обслуговувати, якщо хтось хоче дешевше, хай обслуговувається там де купляв, а то продати вміють а обслужити ні, та і не вихід для поновлення каналів чи ключів тьюнер постійно до області возити, чи де інде.. derisive.gif
Я просто ніяк не можу зрозуміти, чому взявши телік за штуку і більше зелених не візьмуть тьюнера за 200, на машину ніхто грошей не жаліє.. :)

evgbut:
як на мене то фулана з головою хвата на останіх прошивках картинка сутьво покращилась і ключи можно і с пульта і по фтп забить ,і 3Ж модемом добре прцює .Можно і фільми по фтп дивитися і з флешки що ще нада ,хіба яєшню жарити хліб пекти цього невміє.

Astronomy:
хто катається на жигулях теж говорять мені вистачає авто!,але коли пересядуть на мерседес починають співать по іншому!!!

vasjabr:
Чим далі в ліс- тим більше дров... derisive.gif Уже більше тижня перелопачую інет...  :'( Але так і не визначився, який тюнер купити. Спочатку зупинився на
GI S8120- прийнятна ціна. Але з Ваших дописів зрозумів, що приймач посередний, якщо не нище... Розглядаю GI S6638 Але ні з одним не мав справу... Хто що може підказати, порекомендувати, бо для мене вони всі одинакові :2funny:- різниця тільки в ціні... Я знаю, що дешеве якісним не буває, але хотілося б вибрати щось краще з недорогого... Якщо таке можливе... :-Р ca.,

bodyan:
На даний момент кращої альтернативи в ціновому діапазоні 80 - 130$ приймачам Fulan - немає.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version