Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD приймача (IV квартал 2012 року)
rata:
Щоб, мона було порівнювати "картинки" (SD), різних проців приймача, то діагональ ТВ має бути
від 42". Колись писав, про порівнювання Solo і Opticum9600 ,то на них SD зображення одне з кращих на ринку. Залежить ,якість SD, від проца приймача. На якомусь сат ресурсі (здається сатдайжест),
були зібрані всі проци, які є на ринку в порівнянні - від першого до останнього місця по якості SD.
slavon:
--- Цитувати ---Люди - покупці беруть те, що їм приносять установщики, або продають сат компанії
--- End quote ---
Твердження також як на мене доволі дискусійне... Часам попадаються такі "щирі українці" за 1 бакс вдавляться... :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
vitivan:
згідний :2funny:
vasjabr:
Вибачте за необізнаність, але я не можу одного зрозуміти- для чого простим користувачам потрібні всі ті "навороти", так би мовити- увесь фарш??? Йому подавай "картинку"! Тоді для чого переплачувати в 2-3 рази? ca.,
bodyan:
Саме від цього в першу чергу і повинен відштовхуватись покупець - розуміння того, чого саме вимагати від приймача?
CrossEPG, Transmission, TimeShift, Мультимедійні можливості... - навряд чи це використовує пересічний клієнт
Біда наших покупців "щоб було усе" або "(най)крутіший" - являється на мій особистий погляд, звичайним марнотратством.
Навігація
Go to full version