Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (IV квартал 2012 року)

<< < (4/11) > >>

rata:

Щоб, мона було порівнювати "картинки" (SD), різних проців приймача, то діагональ ТВ має бути
від 42".  Колись писав,  про порівнювання Solo і Opticum9600 ,то на  них SD зображення одне з кращих на ринку.  Залежить ,якість SD, від проца приймача. На якомусь сат ресурсі (здається сатдайжест),
були зібрані всі проци, які є на ринку в порівнянні - від першого до останнього місця по якості SD.

slavon:

--- Цитувати ---Люди - покупці беруть те, що їм приносять установщики, або продають сат компанії
--- End quote ---
Твердження також як на мене доволі дискусійне... Часам попадаються такі "щирі українці" за 1 бакс вдавляться...  :2funny: :2funny: :2funny: ca.,

vitivan:
згідний  :2funny:

vasjabr:
Вибачте за необізнаність, але я не можу одного зрозуміти- для чого простим користувачам потрібні всі ті "навороти", так би мовити- увесь фарш??? Йому подавай "картинку"! Тоді для чого переплачувати в 2-3 рази? ca.,

bodyan:
Саме від цього в першу чергу і повинен відштовхуватись покупець - розуміння того, чого саме вимагати від приймача?

CrossEPG, Transmission, TimeShift, Мультимедійні можливості... - навряд чи це використовує пересічний клієнт

Біда наших покупців "щоб було усе"  або "(най)крутіший" - являється на мій особистий погляд, звичайним марнотратством.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version