Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
sathak-у.Брак ОПЕНБОКСІВ!!
vic:
Це не неймовірно..а факт з мого життя і практики!!
Хоча я сам був в шоці!!!
Ви собі просто перетравіть якось факт...приніс хлоп два тюнера..котрим уже фіг зна скільки років і інший би просто б викинув на сміття цей непотріб..відсилаю я на ремонт в Київ..дзвонять ..поскільки ми не можем відремонтувати дані агрегати..то дуже вибачаємось перед клієнтом і ваші гроби відсилаємо на фірму.а вам даємо нові моделі тюнерів з річною гарантією..в мене просто відібрало дар речі!!!Офігів чи як там кажуть!!!!!
Я пам"ятаю як я перший раз приїхав на Стронг в Київ..ми потім мало не всц.лись..Взяли і те і се..спакувались...потім сіли в авто і порахували гроші..думаєм ще можна щось взяти..нафіга ті гроші додому везти..знов заходимо в офіс..а нам,блін, в живі очі таке речуть:ми тут порахували на яку суму ви взяли товару і вийшло,що фірма вам винна 100 баксів..ми прямо у штани пару крапель..
Vad:
:cool: Перший раз таке чую, що оригінальні опени таке видають... В мене вже майже рік Опен Х800 оригінал і жодних нарікань тфю тфю тфю... А от з підробками, то дійсно, з кожним новим ПО якийсь новий прикол для підробок і проблеми для їх власників....
Який тюнер порадити - відповідь одна - ОПЕН Х800.
Якщо є якісь питання то вам сюди - sat-forum.org там є відповіді на всі запитання.
vic:
Vad ..тут не йде мова про всі опенбокси.а про останні тенденції і партії..візьміть просто купіть новшество і будете тішитись-ненатішитесь!!!:D
satlviv3:
--- Цитата: Vad;17314 ---:cool: Перший раз таке чую, що оригінальні опени таке видають... В мене вже майже рік Опен Х800 оригінал і жодних нарікань тфю тфю тфю... А от з підробками, то дійсно, з кожним новим ПО якийсь новий прикол для підробок і проблеми для їх власників....
Який тюнер порадити - відповідь одна - ОПЕН Х800.
Якщо є якісь питання то вам сюди - sat-forum.org там є відповіді на всі запитання.
--- End quote ---
Друже, на рахунок проблем з підробками це ти з власного досвіду, чи просто так сказав?
Ти все переплутав ми тут не ганьбим ОПЕНБОХ, а дискутуємо на тему браку.
satamator:
за ті 2-3 роки , як зявились ф300-х8хх всього 6 ремонтів , усі з вини користувача (замкнули кабель , перенапруга) . продано, встановлено не одна сотня .
той же стронг , якби й дальше підтримував свої ресивери софтово , мав би дотепер свою долю ринку . я тепер ні під-якими підставами не хочу мати справ з ними
Навігація
Go to full version