Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
sathak-у.Брак ОПЕНБОКСІВ!!
vic:
Так сатхак і тут все читає..
Я чесно не думав,що таке можебути,коли б не побачив нині своїми очима..
От мене питають люди..що робити?
Ставити оригінал дефектний..чи підробку..
Звичайно що я підробку б нікому не бажав би...а що такій ситуації порадити?
Фігово звичайно,що підробка не має жодної реальної гарантії..але і люди не можуть продати товар..як тут поступити?Що порадити?
добре коли вилетить під час гарантії лише запобіжник...
А як щось інше?Тут потрібно ж віддати новий тюнер ,а той ...гарантія ж печатка..
Одним словом попав нині в дурну ситуацію..не думав,що таке може бути взагалі і апріорі.жах..а не ситуація..
olega:
Я думаю VIC,що треба написати листа ось сюди support@sat.net.ua,хай вони розберуться в себе спочатку,подивитися на те що вони скажуть.Як думаєте?І звичайно вказати серійні номери цих тюнерів,бо можуть сказати що це підробки.
vic:
То ще виявляється не все..виявляється магазин плотить встановлювальнику 100грн за установку і плюс бензин..тобто..заробляючи сам копійки,коли там конкуренція жорстка на базарі..потім потрібно буде знов заплатити,щоб встановлювальник знову поїхав до клієнта на місце і вияснив чому воно не працює чи працює не так як треба..хто знає нинішні ціни на бензин..може собі уявити суму..а потім..передати на ремонт..заплатити за передачу(5уо),потім забрати з ремонту..потім ще раз заплатити встановлювальнику за те що поїде і по новому все налаштує..бачу тут кирдик-бурдюк даним магазинам при такій якості...це ж інші речі,коли хтось поставив підпільно,як ПП,і зовсім інші,коли магазин і ще й приліпив печатку..куди ж ми йдем?
vic:
olega ..сьогдні мене посадили в машину..повозили туди і сюди...я сам спробував перешити..спеціально жінку вигнав з кімнати..не фіг тобі телевізор дивитись..провірили..потім мені показали купу малу нових в глянці тюнерів з подібними дефектами і передали на ремонт при мені в Запоріжжя..а я ж тут підставив свою ФІО..люди беруть,а в мене плюють..мене охопив жах..пока доплюнуть в запоріжжя..я ж опльований буду...
Це не те що шок..це щось взагалі незрозуміле...як може поважна фірма таку фігню випустити на ринок?Адже навіть підробки на дві голови кращі по якості??????
vic:
Ще один варіант..відправляє магазин тюнер на гарантійний ремонт..ви ж розумієте,що тут справа не лише і честі,але й прокуратури..захист споживача і т.д..передали на ремонт..явний і очевидний брак по відео..новий тюнер..прийшли пацани і поставити хотіли..ось така бяка відразу...натрсили клієнту правда..потім він все рівно виставив претензії..гірше всього...відправили на ремонт.далі рахуєм уважно..5уо туди і назад..тюнер так само як був і залишився з данним дефектом..поїхав хлоп на машині туди сюди і потратив гроші на нафту і пральнийй порошок..тюнер як був з дефектом так і залишився..приєхал хлоп..потрібно знов відправляти туди де він був...знов нафта і предача 5уо туди-назад..потім рух до магазину і знов потіння..потім воно ж не так просто..треба їхати до клієнта за десятки кілометрів і налаштувати власне на антені рідній..от тепер питання скільки повинно вартувати комплект з таким тюнером і як тут і кому дати по пиці,що в нас ринок має певні ціни і якісь не такі гарантії?
Навігація
Go to full version