Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

sathak-у.Брак ОПЕНБОКСІВ!!

<< < (4/18) > >>

vic:
Ігор Горбусь..це вже не перший місяць така фігня..почитай сам їх форум..там є тема спеціальна давно..чому висне опен...чому він маєте виснути?Це ж оригінал?

Тут є ще один ньюанс..ЧОМУ КИНУЛИ ТАК ОФІЦІЙНИЙ БРЕНД І ХТО ТУТ ВИНЕН????

Ігор Горбусь:
:confused: :confused: :confused: :mad:

rocker:
почитав я то все і в шоці. Сам давно користуююсь х800, але не оригінальним. І в мене ніразу ще проблем не було, нічого не висло -- тьфу, тьфу. треба по дереву постукати )). Після таких випадків з такими тюнерами треба прощатись і старатись повернути гроші

vic:
Цікавий просто варіант..у нас тут продають надагато дешевші тюнера..самі ж знаєте які..підробки...
А ситуація така..що магазин собі не може дозволити продавти підробки..злапають..мало не здасться..крім того..гарантія..це ж не просто запобіжник поміняти..часом фірма..наприклад Стронг..навіть в разі неможливості зремонтувати негарантійний тюнер..міняє на новий..

satlviv3:
Дуже цікаво як виробник поведе себе в данному випадку. Серед такої конкуренції, яка склалась між підробками(які не вилітають?!!) і оригіналами, які тільки зі станка і вже не працюють. Такими діями виробник сам підштовхує реалізаторів продавати підробки. Я думаю що всі були би зацікавленні встановлювати тюнера з якими менш проблем і звісно є гарантійне обслуговування.Але як що дотриматись алгоритму VIC, на рахунок бензин+прал.порошок+телефонні переговори і+ весь цей мінінгіт і щось працювати перехотілось. Тому напрошується висновок що виробнику байдуже якої якості яго виріб.?! Або просто це не порозуміння і я сильно помиляюсь. В любому випадку хотілось би почути як виробник відреагує.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version