Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120
Підключення більше 4 LNB
ivan6209:
Доброго дня у мене виникло таке запитання в меню є 12В можна увімкнути можна вимкнути так у мене все налаштовано і прекрасно працює на Openbox X-800 я дивлюсь вісім супутників реле переключає два дайсіки 4в1 а тепер я купив GI8120 в меню є але на задній панелі не бачу такого виходу як на опені там є інше S/PDIF підкажіть будь ласка мій варіант як з опеном не пройде якщо захочу сім-вісім супутників дивитись то буду змушений купити восьмипортовий дайсік і перейти на протокол 1,1 дякую
hmura:
--- Цитувати ---якщо захочу сім-вісім супутників дивитись то буду змушений купити восьмипортовий дайсік і перейти на протокол 1,1 дякую
--- End quote ---
Абсолютно вірно !
oleh61:
колись використовував (не краще рішення ,але )... може є можливість взяти 12v на управління реле з 8 ноги скарту , але не памятаю , як там з кнопкою меню A/V ...
mmm60pr:
--- Цитата: hmura від 12:37:04, 21 Січня 2014 ---
--- Цитувати ---якщо захочу сім-вісім супутників дивитись то буду змушений купити восьмипортовий дайсік і перейти на протокол 1,1 дякую
--- End quote ---
Абсолютно вірно !
--- End quote ---
А ще можна зробити так: докупити дайсік восьми, або дешевше шести портовий, з протоколом 1.1 і підключити перший кабель в порт н.п. 1, а другий кабель в порт н.п. 2. В настройках LNB включити в дайсіку 1.1 відповідні порти.
Тоді не треба буде знімати 4/1 дайсіки, а дайсік 1.1 розташувати біля тюнера. Зима все-таки. Удачі. ca.,
oleh61:
тоді дешевше 2-х (4-х) входовий 1.1 :
Навігація
Go to full version