Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120

Підключення більше 4 LNB

(1/4) > >>

busk:
Хто знає, як підключити  до gi 8120  більше 4 LNB одночасно кругової та лінійної поляризації? Наскільки це можливо і які  при цьому виникають проблеми? Який має бути DiSEqC, комутатор якої фірми, його ціна... І чи варто все це? Завжди хочеться чогось більше, аніж є... 4 вже замало... *-P

sergeny:
протокол 1.1
і відповідно дісек який працює по цьому протоколу
ВАРТО!!!!!!!!!!!
а все інше шо ви написали то другорядне.Поляризація,фірми....і т.д
Просто почитайте шо це таке,подивіться шо хочете дивитись з інших супутників задайтесь цілью і вперед
наприклад у мене стоять тарілки на 90 (С і Ку),85,75,60,53,39,36,31,13,9,5,4 і 15телстар.З них тільки останній непрацює бо виросло дерево,і там нема шо дивитись.Правда є ще мотор шо і його ловить O0

DiD /7AHAC:
В мене 10 ппортовий на спарку працює без проблем, а от на енігмі поки запустити не вдалось. Працює максимум 4 порти. На 10 портовому без проблем підлючив та налаштував ДВБ плату та всі програми переглядачі.

sergeny:
В себе перепробувв різні,тай багато чого поставив
На енігмі працювли,точно помню шо ставив на 8120 енігму.Працювало на рунігмі на 9500

slavon:

--- Цитувати ---В мене 10 ппортовий на спарку працює без проблем, а от на енігмі поки запустити не вдалось. Працює максимум 4 порти.
--- End quote ---
Все нормально працює і на Е2. В налаштуваннях супутників на Е2 виставляєте:
Режим налаштування тюнера - розширений
 протокол Дісік - 1,1
Нейтралена команда Дісік - ставиться відповідний порт дісіку 1.1 на який включені конвертори
Більш точніше зможу написати ввечері коли доберуся до свого приймачу...  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version