Автор Тема: Orton 4100C нема мережі  (Прочитано 2380 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Orton 4100C нема мережі
« : 19:54:08, 21 Липень 2012 »
Привіт всім!
Маю ортона 4100 виключаю його в резетку діод не засвідчується ні нащо не реагує! Тестером попровіряв шнур впорядку - запобіжник теж. Ніде не підгорівше! Підкажіть в чому може бути причина?
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній mmm60pr

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +10/-1
Orton 4100C нема мережі
« Відповідь #1 : 20:56:31, 21 Липень 2012 »
   А напруги на блоку живлення перевіряли?

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Orton 4100C нема мережі
« Відповідь #2 : 10:43:20, 23 Липень 2012 »
Маться на увазі напруги на діодах у вторинній частині БЖ,якщо немає то раджу перевірити напругу (300 в) на великому електроліті в перинній обмотці БЖ,також прислухатись чи взагалі при включенні БЖ видає якісь звуки?

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Orton 4100C нема мережі
« Відповідь #3 : 17:22:58, 24 Липень 2012 »
напруга є до коденсатора 22мкф 400в після нього нема! Може проблема в ньому?
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній zenoviy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 103
  • Рейтинг: +26/-0
Orton 4100C нема мережі
« Відповідь #4 : 18:37:57, 24 Липень 2012 »
напруга є до коденсатора 22мкф 400в після нього нема! Може проблема в ньому?

O0  молодець,найшов...

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Orton 4100C нема мережі
« Відповідь #5 : 11:48:25, 07 Серпень 2012 »
Скоріше всього у вас дохла мікросхема,раджу замініть для початку її

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Orton 4100C нема мережі
« Відповідь #6 : 18:39:44, 07 Серпень 2012 »
Скоріше всього у вас дохла мікросхема,раджу замініть для початку її
Скоріше всього у вас дохла мікросхема,раджу замініть для початку її
Причина у б-ж! Підключив з робочого тюнера шлейф (материнка-блок живлення) у материнку дохлого тюнера все запрацювало!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Orton 4100C нема мережі
« Відповідь #7 : 07:56:59, 08 Серпень 2012 »
Так я і  писав про мікросхему в блоці живлення!!!

Відсутній kcander

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +164/-1
Orton 4100C нема мережі
« Відповідь #8 : 09:02:16, 08 Серпень 2012 »
Провір  цепочку запуску мікосхеми і іі запітку
 оптопау
стабілітрон
сітівий літ
діоди вторічки
Якщо немаеш навиків ремонта то і нерискуй бо вийде собі дорожче.
 
OPENBOX-X6 4W 5E 13E 56E 53E 75E 85E 90E
OPENBOX-X 800 4EW 5E13E 75E

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Orton 4100C нема мережі
« Відповідь #9 : 10:29:47, 08 Серпень 2012 »
Точно ,на радіоринку за 45(а то і дешевше) можна найти новий БП!

Відсутній gorich

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 216
  • Рейтинг: +455/-0
Orton 4100C нема мережі
« Відповідь #10 : 18:54:03, 08 Серпень 2012 »
Точно ,на радіоринку за 45(а то і дешевше) можна найти новий БП!
по 40грн 10шт візьму..нові derisive.gif
зрештою і по 45 візьму An14

 

Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 8913
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan
Продам Opticum 9500, Opticum 4100C, 4ORTON 4060 CX + карта Xtra TV.

Автор vitivanРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 6
Переглядів: 4088
Остання відповідь 08:11:37, 11 Листопад 2011
від vitivan
Ремонт БЖ Digital Satellite Receiver 4100C на ШІМ Viper 32A.

Автор ДжонсонРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 4
Переглядів: 1966
Остання відповідь 16:56:53, 05 Травень 2018
від Джонсон
Прошивки для Globo 4100c, на яких працює шара.

Автор maxtreme-2008Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 3336
Остання відповідь 11:32:44, 15 Липень 2009
від ates4
USB-JTAG програматор для реанімації OPTICUM 4100C

Автор голичРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 3428
Остання відповідь 19:13:41, 04 Січень 2010
від Yaro