Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
[F-500] Відсутня вертикаль на Sirius (Astra 4A).
slavon:
На рахунок головок раджу такі - Конвертор SINGLE Inverto Premium IDLB-SINL40. Щось дивно що у Вас конвертори здихають практично через рік, я наприклад такої проблеми не замічав, ті ж одинарні Паукси (сірі, зі старих партій), , к'юсати (чорні одинарні) служать доволі довго. У тих же евросатів пластмаси вистачає на 2-3 роки...
--- Цитувати ---чи можливо перегляд других супутників крім( амос,сіріус,хотбірд) що для того потрібно.
--- End quote ---
На ту ж антену можна дочепити Астру 1 (19Е), а якщо взяти окрему антену то можна наприклад доставити 36Е+31,5Е або на велику антену (від 1,2 м ) 75Е+85Е... Все це довно описано на форумі... ca.,
hmura:
--- Цитата: Sergij_ від 11:02:12, 18 Липня 2012 ---дякую за поради. сіріус здох, буду міняти головки.підскажіть які краще поставити,бо надоїло міняти їх через рік.тюнер опенбокс 500
--- End quote ---
Радив би голови марки "Inverto" та кабель "Finmark", також непогані DiSEqC комутатори марки Orton (Ціна/Якість)
При наявності обладнання цих марок та не двох лівих рук :2funny: антена буде служити довгі роки без ремонту O0
Фото:
Sergij_:
де взяти все це у львові і заодно професійно змонтувати(приватний будинок)
hmura:
Напиши в приват andre33. Думаю він допоможе з обладнанням та установкою
tosat:
--- Цитата: Sergij_ від 11:02:12, 18 Липня 2012 ---, буду міняти головки.підскажіть які краще поставити,бо надоїло міняти їх через рік.
--- End quote ---
найкращі головки фірми "Інверто" - єдині що мають норм. пластмасу котра не тріскає від сонця та морозу, колись на них давали 5 років гарантії..
Навігація
Go to full version