Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

[F-500] Відсутня вертикаль на Sirius (Astra 4A).

<< < (3/4) > >>

vitivan:
Вам потрібно звернутися до людини, яка встановлювала антену, або до місцевого спеціаліста, я думаю Вам не відмовлять і налаштують антену, якщо проблема там.

sat-pl:

--- Цитата: Sergij_ від 10:49:29, 14 Липня 2012 ---то що робити пыдскажіть.

--- End quote ---
Потрібно купити головку, і поставити її на місце тої, що стоїть в центрі, і на цьому проблема вирішиться !

M1sha:
Ще особисто у  мене  траплялись  проблеми з полярізацією  в різних   варіантах, як  от волога  в  кабелі і не вистачає напруги на  вертикаль,  чи  стоіть одиноке дерево,   сопутник не закриває  але дуже "вдало стоїть" і   ніяк не  працює з Хотбірда перший  Россії. А от нещодавно  було  що не запускалась горизонталь на всіх   сопутниках,вертикаль працювала  без проблем,   зміна конверторів, тюнерів, кабеля,  і  дісіка  нічого не вирішували, господарю  сказав  що  місце з геопатогенною зоною, переніс антенку на   15 метрів де  все запрацювало без проблем.Так шо викликайте когось з досвідом і з  комплектом техніки.

Sergij_:
дякую за поради. сіріус здох, буду міняти головки.підскажіть які краще поставити,бо надоїло міняти їх через рік.тюнер опенбокс 500

Sergij_:
чи можливо перегляд других супутників крім( амос,сіріус,хотбірд) що для того потрібно. м.львів.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version