Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
[F-500] Відсутня вертикаль на Sirius (Astra 4A).
vitivan:
Вам потрібно звернутися до людини, яка встановлювала антену, або до місцевого спеціаліста, я думаю Вам не відмовлять і налаштують антену, якщо проблема там.
sat-pl:
--- Цитата: Sergij_ від 10:49:29, 14 Липня 2012 ---то що робити пыдскажіть.
--- End quote ---
Потрібно купити головку, і поставити її на місце тої, що стоїть в центрі, і на цьому проблема вирішиться !
M1sha:
Ще особисто у мене траплялись проблеми з полярізацією в різних варіантах, як от волога в кабелі і не вистачає напруги на вертикаль, чи стоіть одиноке дерево, сопутник не закриває але дуже "вдало стоїть" і ніяк не працює з Хотбірда перший Россії. А от нещодавно було що не запускалась горизонталь на всіх сопутниках,вертикаль працювала без проблем, зміна конверторів, тюнерів, кабеля, і дісіка нічого не вирішували, господарю сказав що місце з геопатогенною зоною, переніс антенку на 15 метрів де все запрацювало без проблем.Так шо викликайте когось з досвідом і з комплектом техніки.
Sergij_:
дякую за поради. сіріус здох, буду міняти головки.підскажіть які краще поставити,бо надоїло міняти їх через рік.тюнер опенбокс 500
Sergij_:
чи можливо перегляд других супутників крім( амос,сіріус,хотбірд) що для того потрібно. м.львів.
Навігація
Go to full version