Приймачі DVB-S/S2 > S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD
Допоможіть налаштувати шару на Openbox S1 PVR(оригінал) по Lan-у
nico2:
зазвичай підключаю,на оптікуми 9600,ортони 430,атласи ,тайгери,скайбокси хдшні всі пашуть без проблем через хвилину,другу в цього кліента атлас джі-шару другий рік рулить, і як завжди захотів ще на с1 шось прикрутити,і як завжди в жопенбоксів шось не так,вже всі серваки перебрав,заганяв налаштування серверів всіх емуляторів-нуль
slavon:
nico2 1. приймач з ПК пінгується ???
2. Вибераєте в машиніста порти пакетів, ті що протоколу, нюкамд і вбиваєте дані - на 1 порт електрички - 1 сервер. Якщо на порті є декілька пакетів або провайдер використовує мультикодування, наприклад +++ та ТРК Уа - викостовуєте фільтер, прив'язуєте кожен канал до фільтру приблизно так як БІСС ...
hmura:
nico2, Як раз цей приймач найлегше налаштувати на шару An14
P.S.Хоча С1 гавно таке як Атлас та усі приймачі , що не на енігмі 2 :2funny:
nico2:
для мене всі що на енігмі гівно,бо якраз атлас сам налаштовуеться на шару натисненням однієї кнопки,на рахунок с1 дуже багато хто каже що легко а толком ніхто не може ні дати посилання ні пояснити як,хоча б написати по якому протоколу він працює, енігма це забавка для тих хто ще не набавився в дитинстві,а атлас тайгер ресивери щоб подивитися шось хороше коли є бажання, але пишу це повідомлення і знаю що зараз любителі сидіти біля компа почнуть мене виховувати ,вибачте живу на селі і не маю часу ліпити емулятори, плагіни та інший бред ,я з джі шари за три роки може фільмів пять подивився,просто хочу зробити людям то шо просять і тому тему лінуксоїдних не буду підтримувати, і вони мене цікавлять коли їх треба прошити суто для кліента,якшо хтось розповість як послідовно запустити віп від бумтв,на цьому с1 шоб сервак запрацював а не писав давн буду вдячний і вийму це барахло з машини і зроблю якшо ні хазяїн сам трохи розбирається в компах хай пише на форумах і гримається,я не одержую від цього задоволення,в день приносять по пять глобів та інших ресів не встигаю робити роботу по хаті,а ще з жопенбосами займатися які можуть через дні два три здохнути від бомби,і так переживаю як прошив чи це не клон,хоч хазяїн каже шо брав на фірмі в Киеві
Додано: 22:14:04, 14 Липня 2013до речі людям яким якийсь спец поставив уно вже другий раз їздив підключав замість нього старий їхній 800 опен ,бо на уно злетіла прошивка в пятницю, вже 4 раз за рік,крім заставки нічого не показує, а пан майстер в суботу неділю трубу не беруть, і до їх реса строго заборонили лізти іншим майстрам бо більше самі робити не будуть,от я як їх знайомий мушу їхати за 20 км щоб не сиділи без телевізора через вихідні якби не були пенсіонерами послав би їх давно,ось такий сервіс з самими крутими ресами, з атласами за 3 половиною роки такого ні разу не було така ось фігня!!!
slavon:
--- Цитувати ---для мене всі що на енігмі гівно,бо якраз атлас сам налаштовуеться на шару натисненням однієї кнопки
--- End quote ---
Ну ну, я Вам вже один раз писав що ви будете робити коли наприклад +++ щось поміняють в потоці , а нового ПЗ до того атласа не вийде...
--- Цитувати ---на рахунок с1 дуже багато хто каже що легко а толком ніхто не може ні дати посилання ні пояснити як,хоча б написати по якому протоколу він працює
--- End quote ---
Докладна інструкція на 1 сторінці теми відповідь №2 а я Вам вчора як мінімум 2 рази писав що С1 працює по протоколу нюкамд, чи є підтримка інших протоколів не знаю - я вже рік десь такі приймачі не шив, СС обіцяли додати... Так що раджу Вам читати то що Вам пишуть а не тільки писати...
--- Цитувати ---а ще з жопенбосами займатися які можуть через дні два три здохнути від бомби,і так переживаю як прошив чи це не клон,хоч хазяїн каже що брав на фірмі в Киеві
--- End quote ---
1. перевірка на клони є на форумі СС
2. Якщо на приймачі зараз стоїть ПЗ 8 і вище приймач оригінал...
--- Цитувати ---до речі людям яким якийсь спец поставив уно вже другий раз їздив підключав замість нього старий їхній 800 опен ,бо на уно злетіла прошивка в пятницю,
--- End quote ---
Якщо Ву+ Уно оригінал то прошивка там сама злетіти не може в принципі. Зачить "вумний" клієнт запхав свої руки в Е2 куди не треба...
--- Цитувати --- до їх реса строго заборонили лізти іншим майстрам бо більше самі робити не будуть,
--- End quote ---
А що Вам самому підняти рес з Е2 не доля - немає там нічого складного повірте мені ... :2funny: ca.,
Навігація
Go to full version