Приймачі DVB-S/S2 > S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD
Допоможіть налаштувати шару на Openbox S1 PVR(оригінал) по Lan-у
slavon:
nico2 :2funny: Блін, почалося...
Це окремо взятий випадок випуску приймачу в нет..., чоловік спитав, я йому описав...
Ніхто нікому не заважає випустити приймач в нет з допомогою 3Ж або СДМА модему і роутера, наприклад D-Link DIR320NRU, TP-Link TL-MR3220 і тд.тп. Про швидкісний інтернет (aDSL, WiMax, Ethernet, оптика) я взагалі мовчу...
--- Цитувати ---з пульта прописав все а як задати протокол по якому шара повинна працювати не знайшов.
--- End quote ---
Читаем форум друже... Меню/1113...
Далі розбирешся... ca.,
nico2:
--- Цитувати ---Допоможіть налаштувати шару на Openbox S1 PVR(оригінал) по Lan-у
--- End quote ---
в тому й справа що перечитав ,а сервер пише DOWN ,і там де в інших пише camd357,cccam,MGcamd тут кан1,кан2,воот словом не знайшов а на преславний опенбоксфан щоб залізти потрібно рееструватись з другого компа,заради цього сайту який навіть вмикати неохота ,може існує тут на форумі ще одна тема тож дайте посилання,дякую!!!
slavon:
nico2 Чось я з твоїх слів не розберу чому конкретно проблема проблема An14, опиши більш докладно ???? Немає підтримки якого протоколу "цьоці" чи що ???
Наскільки я пам'ятаю у C1 для "цьоці шури" тільки нюкамд... Залий, в паралельній темі є, остання 50 прошивка, може щось помінялось ... , я особисто їх вже десь з рік не шив, не було потреби - все працює...
nico2:
Я залив прошивку 51,і канали,і ключі людина попросила віп пакет з тв-бум а там MPCS/OSCAM,MGcamd,CCcam:,Camd:,ACamd:а нюкамд.. нема,а де вичитати на приймачі по якому протоколу він працює я не знайшов,словом я так зрозумів що нічого з тв бум не вийде
slavon:
Бери щось з того - MPCS/OSCAM,MGcamd - вони точно вміють по нюкамд працювати, а взагалі друже якась дивна в тебе електричка, бо як правило вони працюють за декількома протоколами, в т.ч. нюкамд, а вже який ЕМУ використовує користувач їм , за перепрошенням, фіолетово...
--- Цитувати ---я так зрозумів що нічого з тв бум не вийде
--- End quote ---
Звичайно не вийде, для буму треба було, як мінімум Дрімбокс 500С (б/у) за ті самі гроші брати... , а ще краще щось зі Дрімів ХД, Ву+ ХД... ca.,
Навігація
Go to full version