Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120

Плагіни для Spark

<< < (3/7) > >>

sanuch55:
и безкоштовний перегляд шари
http://depositfiles.com/files/z3y8dq0zg?redirect

busk:
Файл для WEB-tv. Тільки фільми, мульти, крім каналів. Всі посилання робочі з хорошою якістю. *-P  Є багато нових 2012 року.

busk:
Плагін Rus TV  «Новое ТВ». На сьогодні плагін дає можливість переглядати  58 каналів в HD і SD   якості безкоштовно протягом 7 днів(спорт, фільми, пізнавальні і т.д.). Є також українські: 1+1, СТБ, ICTV, ентер-фільм, Новий канал, 5 канал.
1)  завантажуєм Plugin,
2) реєструємося на new-rus.tv
3) на email прийде логін и пароль на 7 днів бескоштовного перегляду,
4) вводимо дані в меню плагіну і користуємося,
5) після 7 днів зносимо плагін, перевстановлюємо, реєструємося по новій на інший  email і знову дивимося 7 днів.... Так можна і до безкінечності *-P
Хороший варіант для тих, в кого немає шарингу, а дивитися щось хочеться   derisive.gif

x_files2001:
Ніхто не підкаже,
через rucam можна дивитися Віазад та ехтру"тиць"Astra 4.8 E 
Транспондер: Ku  12169 V 27500 3/4
Транспондер: Ku  12207 V 30000 3/4
   Viasat Ukraina   DVB-S2   

Amos 4W
Транспондер: Ku  11222 H 30000 5/6
Транспондер: Ku  11336 H 27500 5/6
   Xtra Tv   DVB-S  [close]На даний момент ще не дуже в темі.(сат поставив з тиждень тому).
Можна їх якось дивитися на шару(краще халявну шару).
Просто шукаю діскавері і Ко. А на +++ не хочу ще одної бляхи.

З.І. Навіщо усі ставлять  на 13е, там нічого нормального немає!
З.З.І. знайшов прогу Сатхантер, поклачав. і виникло питання:
Чи можливо(теоретично) поставити на 0.85 головки 4.8е та 36е з центром у 19.2е. Тернопіль
 "Ось що мені прога намалювала--тиць"[close]

slavon:
Значиться так шановний x_files2001 повної халявної шари не буває - за якісну шару треба платити. Екстру можна дивитися, віазад-УА ні, тільки Віазад Балтік. Що до намальованого Вами теоритичного мультифріду - то це не реально і давно обговорювалося на форумі, для якісного прийому ХД каналів (DVB-S2 ТР) потрібно ставити окрему миску і як показала практика бажано 0,95м - 1м (я особисто собі поставив 1,15 м).
На цьому флуд на форумі припиняємо і читаємо форум :2funny:  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version