Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120
Плагіни для Spark
Wasja:
--- Цитата: DiD /7AHAC від 08:30:34, 05 Липня 2012 ---Зі всіх плагінів для "шаріка" мені найбільше сподобався Вікард(останньої версії). Надзвичайно надійно та швидко працює а також на ньому безпроблемно працює Екстра
--- End quote ---
Скиньте будь ласка плагін з настройками Вікарда під Екстру, а то ніяк неможу запустити шару Екстри, в мене +++ і Триколор на мжкамді працюють без проблем , а Екстру не получається запустити.
bodyan:
Особисто емулятором WiCard не користувався, проте як заміну, пропоную Oscam від Yuriks , який бездоганно працює як з карткою так і CS даного провайдера.
Спосіб встановлення:
1. Розархівувати плагін на флешку - папка plugin в корені флешки.
2. Вставити флешку в приймач, після сканування флешки приймач запропонує оновити плагіни - погодитись на оновлення.
Додавати власні сервера в файлі oscam.server
DiD /7AHAC:
--- Цитата: Wasja від 16:16:02, 28 Листопада 2012 ---
--- Цитата: DiD /7AHAC від 08:30:34, 05 Липня 2012 ---Зі всіх плагінів для "шаріка" мені найбільше сподобався Вікард(останньої версії). Надзвичайно надійно та швидко працює а також на ньому безпроблемно працює Екстра
--- End quote ---
Скиньте будь ласка плагін з настройками Вікарда під Екстру, а то ніяк неможу запустити шару Екстри, в мене +++ і Триколор на мжкамді працюють без проблем , а Екстру не получається запустити.
--- End quote ---
Ось вікард, який у мене працює зі всіма пакетами, які пропонує наша люба цьоця, у тому числі і екстрою. Він же і плагін для біс каналів. Тобто для біс і шури - 1 плагін Вікард.
Yaro:
--- Цитата: bodyan від 11:36:47, 29 Листопада 2012 ---Особисто емулятором WiCard не користувався, проте як заміну, пропоную Oscam від Yuriks , який бездоганно працює як з карткою так і CS даного провайдера.
--- End quote ---
Додам, что особливо гарно оскам працює по протоколу сссам, вчора спробував - сподобалося, дуже й дуже добре. Версія 34 оскама від юрікса дозволяє вивести лог при допомозі проги Oscam_Log_Server.
Wasja:
Все працює добре крім БІСС, підкажіть що не так шара іде Екстру , Триколор і +++ відкриває а канали з кодуванням БІСС і СW не хоче, підкажіть що не так.
Додано: 11:30:01, 30 Листопада 2012Знайшов причину- переписав замість file = /var/keys/softcam.key так file = /var/keys/SoftCam.Key і все запрацювало. Всім дякую.
Навігація
Go to full version