Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD приймача (II квартал 2012 року)
tosat:
--- Цитата: ig0r від 18:44:16, 01 Липня 2012 ---Любителi E2 - от скажiть навiщо вона вам? Хто конкретно iй користуэться кожен день? хто не дивиться ТВ, а вивчаэ linux та пише своi плагiни,шкурки, тощо
Моя думка стосовно всього цього
--- End quote ---
Бачу дехто неуважно читає цю тему... тому попрошу тоді відповісти на питання: покажінь мені "спарк" для мого тьюнера що в підпису.. :) :2funny: :2funny:
Хто мене знає тому напевно відомо як я відношусь до всяких там плагінів шкурок і т.д., тобто ніяк
Лінуксом зараз не займаюся а просто дивлюся ящик, основне щоб апарат працював як швейцарський годинник з відповідною якістю зображення з можливістю один канал дивитися та одночасно записував інший з другого сат по таймеру, можливі варіанти..ще напишіть тут що це не всім треба і нащо тої енігми.. :)
А про пульт, так я в повній темряві любу кнопку намацаю. :)
slavon:
--- Цитувати ---Любителi E2 - от скажiть навiщо вона вам? Хто конкретно iй користуэться кожен день? хто не дивиться ТВ, а вивчаэ linux та пише своi плагiни,шкурки, тощо
--- End quote ---
1. Для деяких приймачів, це єдина ОС і іншої не має, тому користуюсь нею вже більше 1 року... :2funny:
2. Погоджуюсь з Толіком (tosat) е2 треба спробувати ! Хто користувався Е2 ніколи не пересяде на той примітив який називається "Спарк" чи "ПЗ для Опенбокс С*"...
--- Цитувати ---Якщо хочеться Енігми 2 то на VU+, бо на Аміко вона ніяка.
--- End quote ---
Навіть "ніяка" Е2 на Аміко, по фунціоналу, на порядок (в 10 раз) потужніша за той примітив який носить назву "Спарк"... ca.,
vitivan:
--- Цитата: slavon від 20:48:16, 01 Липня 2012 ---
--- Цитувати ---
--- End quote ---
Навіть "ніяка" Е2 на Аміко, по фунціоналу, на порядок (в 10 раз) потужніша за той примітив який носить назву "Спарк"... ca.,
--- End quote ---
Згідний
OlehR:
Хтось підкаже чи є різниця що купити Amiko SHD-8900 Alien чи GI S8120.
Ну і може хтось дасть пораду де купити
найдешевше бачив (91$) У всіх решту - (100 і більше)
Різниця ця не суттева. Здається десь читав що є оригінали з 2 роками гарантії і не оригінал.
Яким чином вибрати оригінал?
Ще час від часу поглядаю на Dreambox 800 HD PRO (не оригінал) за 150$
bodyan:
Amiko SHD-8900 Alien чи GI S8120 - брати однозначно краще GI S8120, переваги:
- 2 роки гарантії
- новий пульт, який без будь-яких маніпуляцій нормально працює з усіма іміджами Enigma2 (Pkteam, Hdmu, ...)
150$ = Optibox Anaconda :)
Навігація
Go to full version