Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD приймача (II квартал 2012 року)
slavon:
--- Цитувати ---я впевнений що хто тут розказує про лінукс не ставить і одного такого тюнера і за півроку,просто хоче показати який він вумний і що то шо в нього саме краще,
--- End quote ---
:2funny: :2funny: :2funny: An14 nico2, я за півроку поставив 2 GIS Vu+ Uno, 2 OpenBox C6 та з десяток GI S 8120 (Amiko 8900 Alen). Клієнтам ставлю то що він хоче і про що чув, якщо наприклад клієнт хоче Ортон Х* ХД, то переконую його докласти трохи бабок і купити реса на відкритому Лінуксі GI S 8120 (Amiko 8900 Alen), якщо Атласа 500 (Тайгера) пропоную Опенбокс С4 або Ву+ Соло чи Дрімбокс 500ХД/800СЕ і тд.тп., як правило 90% таких погоджується... Але остаточний вибір завжди за клієнтом...
--- Цитувати ---та й виконує чиїсь заказ щоб прорекламувати чиюсь продукцію а конкурентну обісрати яку вони в очі не бачили,просто починаеш спілкуватися з одними людьми а влазять інші навіть не розібравшись як називаеться тема і для чого людям приймач hd може вони на пляшку таким чином заробляють тому мені більше і не цікаво писати щось в цій темі,просто захотілося ще вам відповісти
--- End quote ---
Я нічого не рекламую і нічого не обсираю, і ні на кого не працюю за пляшку !!! :2funny: Я лиш висловив свою скромну думку, про той чи інший приймач, я те що вона не співпадає з Вашою то вже вибачайте, нічого з тим не поробиш ... :2funny: ca.,
nico2:
Amiko 8900 Alen[/quote] для інформації,підключив,прошив і через 15 хвилин навіть тестити не зхотів,з його глобовським інтерфейсом,дрібними буквами (зручностей взагалі ніяких не зустрів) його з атласом порівнювати все одно що запор з мерсом,це таке моє перше і останне враження про цей девайс після того як я його побачив,проаналізував скільки такому досвідченому форумчанину як Славі (Yaro)знадобилося часу щоб його запустити в більш менш робочий стан,уявивши на його місці типового кліента,почитавши форуми про нього ,підтримка така що в 70% прошивок для нього якість картинки відстойна (це не мої аналізи а відгуки тестувавших) не знаю навіщо їх тоді писати,з його відкритим лінуксом навіть в руки брати не хочу не те шоб комусь пропонувати,як що хтось ще хоче посперечатись на його рахунок можу просто копіювати відгуки з форумів типу
--- Цитувати ---К сожалению качеством картинки даный рес не супер даже на ХД-каналах, что особенно заметно на большой диагонали.После DM800 сразу кидается в глаза, не говоря уже об Ортоне 9500.Там картинка просто супер.
А по функционалу за такие деньги апарат очень даже ничего.Для телевизоров с диагональю до 36 люймов больше ничего и не надо.
Насчет поддержки ПО командой Фулан 100% согласен с vampirex.
Забросят сразу как только пустят в серию новый продукт.
--- End quote ---
ось так я можу висловлювати свою скромну думку,просто не хочеться бо мало з ним мав справу,тим більше що в ньго є багато прихильників,та вже не зміг втриматися щоб написати як Славон який їх дуже любить
sergeny:
--- Цитата: nico2 від 07:10:47, 29 Червня 2012 ---Amiko 8900 Alen
--- End quote ---
для інформації,підключив,прошив і через 15 хвилин навіть тестити не зхотів,з його глобовським інтерфейсом,дрібними буквами
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: а ви що на 21 діагональ підлючаєте?
Колись багато нставив техносатів(нині сат інтеграл),а зараз відказався.І нехочу звязуватись,впринципі як і з оупенбоксами.Згідний з Славоном !
nico2:
Просто деякі люди мають всього одну 32 або 42 а хотять взяти два одинакові ресивери на перспективу,деякі навіть монітор 22 з хдмі входом ,деякі спочатку беруть параболу підключаючи до старого а потім телевізор, ви мабуть синам президента ставите і не знаете на що люди мають гроші в цій державі
sergeny:
Знаю які в нс люди!!!
Але ще ніразу неставив на 22 HD тюнер.
Довожу клієнтови що перспектива перспективою, але технічний прогрес не стоїть на місці.Тай ціни.Довожу тим що я свій жопен с7 брав за 390 оптових вічнозелених,а через рік зявився 8900/8120 за 100 який взуває по багатьох параметрах жопена
От купите панель побільше тоді і побачимо що актуально! А зараз 4100/4160за 200-250грн форева!
І погоджуються
Навігація
Go to full version