Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Прибори для налаштування
VANOS:
--- Цитата: Andersat від 21:38:20, 15 Січня 2013 ---Ну в принципі вже все давно до мене розжовано на ссилці, що я дав вище. Я лиш просто скопіював прибор.
--- End quote ---
Згоден, це я просто як спростити все це для лінивих. Там же не все без реєстрації можна побачити.
Дякую за увагу.
NAZAR:
--- Цитата: bmv_1006.ukr.net від 20:13:08, 18 Серпня 2012 ---Пройшоло вже 2 місяці як я придбав прилад Discovery SF-500.
У роботі задоволений, взагалі радий як ним можна швидко і якісно (а це найголовніше) поствити антену. За ці місяці поставив вже багато антен і всім рекомендую даний прилад.
--- End quote ---
Відгукніться-чи користується хто цим приладом???Скільки часу,бо по відгукам працює недовго,боїться замикань в антені та дуже погано працює через дісек.
Horik:
Я також хочу відмітити "ПРИМУС".Користуюсь ним більше року.Виготовив його через аматорський інтерес і через те що все необхідне було під руками.Прилад дійсно чудовий.Славону-респект!!!!!
bmv_1006.ukr.net:
--- Цитата: NAZAR від 14:14:04, 08 Лютого 2013 --- Пройшоло вже 2 місяці як я придбав прилад Discovery SF-500.
У роботі задоволений, взагалі радий як ним можна швидко і якісно (а це найголовніше) поствити антену. За ці місяці поставив вже багато антен і всім рекомендую даний прилад.
Відгукніться-чи користується хто цим приладом???Скільки часу,бо по відгукам працює недовго,боїться замикань в антені та дуже погано працює через дісек.
--- End quote ---
Вже пройшло майже 9 місяців як користуюсчя даним приладом. Переставив переналаштував вже скільки з ним і визначав поломки (згорівші конвектори) вже незнаю скільки багато.... дуже задоволений ним. Ставив і триголового, НТВ+, та 75. З іншими не пробував і не доводилося. На днях попробую на 90 якщо ще зловлю.
Також давав колегам і іншим знайомим для того щоб у себе налаштували кращий сигнал чи хто у свого сусіда хто своїм знайомим і т.д. У декількох словах: ставив я багато з ним і інші теж брали користуватися і досих пір працює (тфу-тфу-тфу) і швидко відкупився, адже він по ціні 45 умовних.
При замиканні видає повідомлення і не раз таке було що видавало КЗ.
Недолік той, що коли користуюся від тюнера по коаксіальному кебелі інколи починає вирубуватися і перегружатися (це скорш за все невистачає потужності від тюнера у силі струма блоку живлення тюнера). Але це рідко бувало і рідко користуюся живленням від тюнера це коли перевірити швидко якість сигналу якщо просять налаштувати як цієї зими дуже бага то випадків коли сніг зсувався з криші на антени і змістив "тарель". Акумулятор поставив від шуруповерта, але все ж таки користуюся 220 - від переноски бо часто є випадки коли стіна бетон чи цегла тоді без префератора необійтися і відповідно переноска від 220 вже мушу тягнути.
Компас який у ньому є навіть недумайте що це компас, але він мені і непотрібний, хоча можливо і хто ним користується.
andre33:
знову постало питання у виборі приладу для налаштування супутникових антен,
появилися САТ лінки по ціні до 800 грн , чи краще додати грошей та купити це чудо
і то і то чайна-бразер-інкорпорейтед
Навігація
Go to full version