Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Прибори для налаштування

<< < (5/8) > >>

VictorZ!:
ПО теперішшніх часах-так, а в 2008 році, коли ми його купили,  була трохи інакша ситуаціія. Прилад окупався....  швидко,  перед Новим Рокм були "жнива", 10 встановлень за тиждень, а то й 12... Перепрошую за офтоп.

nico2:
я взяв собі опена сф30,десь півтора - два роки тому,через два тижні вбив офіціальною прошивкою з сайту ,за правду забанили навсе ,відновили засравши дисплей з внутрішньої сторони жирними пальцями, корпус подерли ніби на ньому їздили, про продаж уже було годі й мріяти через три місяці перестали писати для нього софт, назви каналів на сонці білим шрифтом навіть зрячий не побачить,акумулятори витерпіли 8 місяців, почав вирубатися через пять хвилин, підібрав акумулятори та проблема мабуть в контролері який на акумуляторах, тому моя вам щира порада ніколи не звязуйтеся з жопенбоксами воно не погано коли є звуковий сигнал але повірте жопенбокс любий це гроші на вітер краще вже китайця навіть зараз задоволенням помінявся на китайця який на аукро за третю частину ціни того жопена продають

Andersat:
Для gotsanyuk  :
http://forum.primuss3.com/viewtopic.php?f=9&t=3  -- ось по цій схемі я паяв примусс 3/8( самий простіший варіант) нічим не гірший ФАСу. По ціні обійшовся десь в 250 грн. 150грн карта скай стар, 40 грн індикатор, 20 грн атмега+ б.у акумулятори від ноута+ мелочовка. також моментально ловить сигнал, звукова індикація рівня. І навіщо при сьогоднішній скруті платити аж 280 баксів, якщо майже таке саме по функціоналу(але простіше) самому можна спаяти за 30 баксів. Чуєте різницю? за скільки установок він окупиться? " Так зачем платить больше?"   :))

VANOS:
Andersat
Пропоную, якщо маєте час створити тему по спаяній Вами приблуді, і розжувати для тих кому цікаво. Ще раз дякую.

Andersat:
Ну в принципі вже все давно до мене розжовано на ссилці, що я дав вище. Я лиш просто скопіював прибор.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version