Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Lemberg installation
Ogirok:
До Ігора:
Слух тра мати музичний.
У мене то всьо (аналоговий тюнер, цифровий тюнер, телевізор, вентилятор для охолодження в одній коробці з дюбону зашито; пульти , ланчужок для кріплення до кронштейну, провірочний кабель - в кишеньках коробки).
Дуже зручно.
Roman_Lviv:
То мені лишається лише шукати :) поки не найду сигнал ))) і мабуть треба буде телевізор якось тягнути ...блін ..на дах важко тягнути а на вулицю покласти не виід..той лемберг кольорову гамму має таку що той рівень і не дуже видно здалеку :)))
Трохи складно получилось як для мене ..то я другу антену ставлю за своє життя :)))
А скажіть ще порядок головок і по яких каналах налаштовувати їх мені
от якшо стати ззаді тарілки тобто трубка з гловками передімною то зліва аправо як мають йти головки і по якому каналу виставляти їх?
Ogirok:
Сіріус, як правило (або найчастіше) - середня.
Головка хотбірду - західніше
Головка амосу - східніше
Зрозумів? Тобто з якого боку ти б не стояв, сторони світу залишатимуться на своїх місцях.
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Ogirok;13955 ---До Ігора:
Слух тра мати музичний.
--- End quote ---
Я бувший музикант !
--- Цитата: Roman_Lviv;13957 ---То мені лишається лише шукати :) поки не найду сигнал ))) і мабуть треба буде телевізор якось тягнути ...блін ..на дах важко тягнути а на вулицю покласти не виід..той лемберг кольорову гамму має таку що той рівень і не дуже видно здалеку :)))
Трохи складно получилось як для мене ..то я другу антену ставлю за своє життя :)))
А скажіть ще порядок головок і по яких каналах налаштовувати їх мені
от якшо стати ззаді тарілки тобто трубка з гловками передімною то зліва аправо як мають йти головки і по якому каналу виставляти їх?
--- End quote ---
Найди десь тут на форумі є фотки , або подивись на живу антену і все стане ясно ! Та головка що вище центральної то Амос , а та що нища то Хотбірд ! А ще краще приїдь до мене у неділю чи суботу і я тебе наблатикаю !!!;)
Ogirok:
--- Цитата: Ігор Горбусь;13959 --- Та головка що вище центральної то Амос , а та що нища то Хотбірд
--- End quote ---
А це буде так, якщо кронштен (труба) більш-менш вертикально закріплений.
Бо, якщо дуже криво, то головки можуть бути розміщені по лінії, або ж навпаки: головка амосу нижче.
Шкода, цифровика немаю - не докажу без фото.
Навігація
Go to full version