Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Lemberg installation
Roman_Lviv:
Всім привіт. Я сьогодні інсталив сат тв з тюнером Лемберг і в мене виникла наступна проблема. Я підключив лише одну головку. І шукав нею сіріус при цьому ввімкнувши інтер+. Найшов я сигнал 99/99 %%. Тішуся..а воно зараз інтер не показує. Я догадуюсь про причини:
1. Коли я в себе дома ставив то натрапив на високий рівень сигналу але нічого не показувало. Мені добрі люди сказали шо то не той сигнал шо треба :)
2. Прошивка тюнера застаріла і він не здатен показати інтер+. Я так вважаю бо якийсь німецький канал показує і купа радіоканалів показує.
Можливо мої гіпотезі хибні. Допоможіть будь-ласка. а також..як налаштовувати антену коли телевізор досить далеко і важко вгледіти рівень сигналу :))
Дякую наперед
Ігор Горбусь:
Ти напевно попав на Астру а не Сіріус , а там багато досить транспордерів , частота співпала , і ось тобі сигнал без зображення ! Сам нераз з таким стикався ! І ще Тхор може таке дати ! Треба було продовжувати шукати поки не появиться зображення .:D
stepan_kv:
--- Цитата: Roman_Lviv;13929 --- Мені добрі люди сказали шо то не той сигнал шо треба :)
--- End quote ---
Правильно казали. Ти не той супутник впіймав.
Ogirok:
Телевізор з тюнером перед собою тра мати і відразу перевіряти, або в крайньому випадку зговоритись по мобільному телефону
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Ogirok;13943 ---Телевізор з тюнером перед собою тра мати і відразу перевіряти, або в крайньому випадку зговоритись по мобільному телефону
--- End quote ---
Постіцйно з собою вожу маленькій телевізор і тюнер Тевіон 2004 , навіть на виклик , коли щось треба поправити . Тюнер Тевіон 2004 добрий тим , що при зміні сигналу у більшу сторону піщить вищою частотою . Так що антену ставлю сам без чужої допомоги по звуку тюнера не злізаючи з драбини і не дивлячись на рівень сигналу ! По слуху !!!
Навігація
Go to full version