Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Lemberg installation

<< < (4/5) > >>

Ogirok:
Може така табличка тобі допоможе?

Ігор Горбусь:
Я наприклад шукаю супутник на сильному сигналі , а тоді уже коли найшов , переключаюсь на слабший і дорегульовую більш точно . Для сіріуса слабий сигнал на Балтійському музикальному ! На Хотбірті слабший сигнал на Останкіно , ну і на Амосі можна найти якусь слабшу частоту для точної настройки , просто зараз не памятаю !
Пробуй і вдача тобі усьміхнеться !!!

Roman_Lviv:
Поставив я вчора антену :) правда там тарілка більша ніж стандартна то я добився високих рівнів сигналу..лише на астрі 70-80 вийшло а решта всюди по 99. А...ще одне..все таки набагато легше ставити антену коли маєш коло себе телевізор :)) От ми поставили ту антену а потім принесли собі бутилку вина..канапки і ше шось там і прямо на даху відствяткували :)) А то у Львові ..сусіди на нас так  чомусь дивились :)))

Доречі, я звонив до якогось чувака...він спец по антенах..кажу скільки коштуватиме що ти настроїш лише головки ..він каже 75 грн. То насправді так коштує?

Ігор Горбусь:
Це на Лембергу 99% напевно , аріоноподібні сигнал кидають по 10% , тобі треба було на Глобо хотяби шукати , там поточныше було б . На Опенбоксі Х *** непогано теж і точно виходиь , і сигнал на цілий екран можна включити ....

Ogirok:
До Roman_Lviv

По перше вітаю, що хоча б щось налаштувалося та й показує.
Відносно вина і канапок на даху - то дуже оригінальний спосіб відмітити.

А от на рахунок чувака, то я наприклад не люблю, коли клієнт сам збирає антену і встановлює кронштейн.
Чому?  А тому, що:
не рідко приходиться перебирати наново антену,  вирівнювати її,  поновому скручувати кабелі, зезики, переносити в друге місце кронштейн! Або ставити зовсім інший кронштейн!
От і маємо, що налаштування головок - це ще більша морока, ніж самому все робити з нуля, бо спершу доводиться все розібрати, а тоді знову складати.
Робота по  встановленню сатантени у Львові цінилася в  150 і більше грн! Тепер трохи інша ситуація. Є установщики, які заради швидкої наживи тяп-ляп за 50 грн "положать дах". І байдуже, що антена крива, кронштейн на вітрі гуляє, ломається.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version