Головна категорія > Українські телевізійні канали

1+1!увага! сигнал буде закодовано!

<< < (6/30) > >>

sat-pl:

--- Цитата: Yaro;3667 ---От недавно сусід,котрий працює на місцевому ретрансляторі, дістав 2 карточки для 1+1, для 2х вишок в районі.Карти - білого кольору, з написом VIACCESS. Так що морочити собі голову про систему кодування цього каналу уже не треба.
--- End quote ---

та ніхто несумнівався що буде віа 2.6.... інтересно чи буде робити по шарнгу разом з Новим,ІСТВ,СТБ.

Yaro:

--- Цитата: sat-pl;3668 ---та ніхто несумнівався що буде віа 2.6.... інтересно чи буде робити по шарнгу разом з Новим,ІСТВ,СТБ.
--- End quote ---

Ну значить, ви більше знаєте, якщо сумнівів не було :-) Я просто десь тут-таки читав, що поки що кінцево не вирішено з системою кодування, і що може бути або КРИПТОВОРКС, або Віакцес. Уже б краще Крипто, як на мене.Хоча хтозна...

sat-pl:

--- Цитата: Yaro;3672 ---Ну значить, ви більше знаєте, якщо сумнівів не було :-) Я просто десь тут-таки читав, що поки що кінцево не вирішено з системою кодування, і що може бути або КРИПТОВОРКС, або Віакцес. Уже б краще Крипто, як на мене.Хоча хтозна...
--- End quote ---

яб несказав що крыпто краще... там є біос 5 який використовуть "Дігітурк" "Нікалодінум"...
навіть шарити неможна :mad: краще б вже в бісс...;)  
нічого "Віжен ТВ" нас спасе;)

Otto von Schtirlitz:

--- Цитата: sat-pl;3674 ---яб несказав що крыпто краще... там є біос 5 який використовуть "Дігітурк" "Нікалодінум"...
навіть шарити неможна :mad: краще б вже в бісс...;)  
нічого "Віжен ТВ" нас спасе;)
--- End quote ---

Як це не можна шарыты?
Крим выщеназваных е ще пакет з 5 биосом на Астри19 и все чудово працюе.

sat-pl:

--- Цитата: Otto von Schtirlitz;3676 ---Як це не можна шарыты?
Крим выщеназваных е ще пакет з 5 биосом на Астри19 и все чудово працюе.
--- End quote ---

я це все прикрасно розумію.. а карту де візьмеш??? на нікалодінум наприклад.....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version