Головна категорія > Українські телевізійні канали

1+1!увага! сигнал буде закодовано!

(1/30) > >>

vic:
1+1!УВАГА! СИГНАЛ БУДЕ ЗАКОДОВАНО!

--------------------------------------------------------------------------------

УВАГА! СИГНАЛ БУДЕ ЗАКОДОВАНО!

Параметри розповсюдження супутникового сигналу: AMOS-2, 4.0°W, частота 10722 МГц, горизонтальна поляризація (H), швидкість потоку 27500, FEC 3/4, Video PID 0003, Audio PID 0302. Покриття AMOS-2

Рarameters of satellite signal propagation: AMOS-2, 4.0°W, frequency 10722 MHz, horizontal polarization (H), stream speed 27500, FEC 3/4, Video PID 0003, Audio PID 0302. AMOS-2 Coverage

http://www.1plus1.tv/

У зв’язку з вимогами власників прав ліцензійного програмного продукту, який ТРК „Студія 1+1” використовує у своїх програмах, та обмеженням права показу цих продуктів тільки територією України, сигнал ТРК „Студія 1+1”, що передається через супутник зв’язку „Amos-2”, буде закодовано з 1 квітня 2007 року.

Система кодування – Viaccess РС2-6.

Для придбання карток доступу заповніть ЗАЯВКУ, розміщену на WEB-сайті або збережіть цей файл на свій комп’ютер, заповніть заявку і відправте електронною поштою на E-mail: e.anisimova@1plus1.net

Відділ розвитку мережі мовлення „Студії 1+1”
Тел./факс: 044 490 28 10
e.anisimova@1plus1.net
http://1plus1.tv/satelite_encoded.html

sat-pl:
якщо чесно то мені жалко цего канала... класні філми і серіали показує...
але в нас залишився 1+1 інтернаціонал... це радує...

oleger:

--- Цитата: sat-pl;111 ---якщо чесно то мені жалко цего канала... класні філми і серіали показує...
але в нас залишився 1+1 інтернаціонал... це радує...
--- End quote ---

Не знаю як кого -а мене дуже розчаровує кодування цього телеканалу .Для мене він був найкращим з українських:(  (а стосовно  інтернаціональної версії то вона мені особисто не дуже цікава:mad:

sat-pl:

--- Цитата: oleger;113 ---Не знаю як кого -а мене дуже розчаровує кодування цього телеканалу .Для мене він був найкращим з українських:(  (а стосовно  інтернаціональної версії то вона мені особисто не дуже цікава:mad:
--- End quote ---

краще щочь ні ж нічого;)

tosat:
як на мене, нехай хоть всі українські канали закодують, залишать тільки "раду", буде хоть подивитися на цирк, який там відбувається...
P.s. людей, правда, жалко, вони не винні...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version